| faaalyoana a întrebat:

Ce inaltime are Catalin Botezatu? Ma uit la Next top model, si fetele sunt mai inalte k el...

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Eu te cred, s-ar putea să existe și erori, eu l-am cunoscut personal pe Cătăn Botezatu, și înclin să cred că nu este adevărat(că ar avea 1, 87), mie nu mi sa părut atât de înalt.Dar, nu vreau să contrazic.Aceste date, sunt poate, declarate chiar de ei, și atunci devin credibile.Dar mai sus este specificat, că acele cifre pot fi doar estimative.

3 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Vezi mai jos(înălțime Cătălin Botezatu, dar și alte vedete):
http://www.blogulcusanatate.ro/......te-romania

| faaalyoana explică (pentru faramatania):

Nu sunt adevarate toate valorile.ex dani otil stiu sigur k are 1.75 si scrie acolo 1.80.
la bote scrie 1.87...
dar are mai putin sigur...cu vreo 2 cm cred..ms

| faramatania a răspuns (pentru faaalyoana):

Cătălin,rectific.Scuze!

| faramatania a răspuns (pentru faramatania):

Mulțumesc,și scuze și pentru o eroare gramaticală("mi s-a părut"). Thanks again.

| faramatania a răspuns (pentru faaalyoana):

Eu te cred, s-ar putea să existe și erori, eu l-am cunoscut personal pe Cătăn Botezatu, și înclin să cred că nu este adevărat(că ar avea 1, 87), mie nu mi sa părut atât de înalt.Dar, nu vreau să contrazic.Aceste date, sunt poate, declarate chiar de ei, și atunci devin credibile.Dar mai sus este specificat, că acele cifre pot fi doar estimative.

| PookieBear a răspuns:

1 metru si 87 de centimetrii stiam eu ca are! ...pai cred ca fetele sunt pe tocuri si din cauza asta par mai inaltehappy

| faaalyoana explică (pentru PookieBear):

Pai era o tipa care zicea ca are 1.87, asta la casting si el a zis ca e mai inalta si k el..cred k are intre 1.80 si 1.85 max.

| PookieBear a răspuns:

Pai eu stiam asta din reviste ce am mai citit, acum poate nici aia nu au scris la fix.A fost acum vreo 1 an cred...o mai fi imbatranit si el, i-o mai fi scazut si inaltimealaughing
Deci da, cum zici si tu... oricum cert e ca are peste 1, 80...