Daca ai parul des( adica ai prea mult par sau prea mult volum ) iar tie nu-ti' place atunci til' fileaza cu un fel de foarfeca si til mai subtiaza. nu conteaza ce fel de par ai ( onlulat, cret, drept, etc.)
De ex, sunt un fel de "lame" pentru coafeze, cu care iti rareste parul, [e un fel de lama normala], asta inseamna filat pentru mine
Funda?
Pai tu nu te-ai tuns niciodata? te tunzi in sarat si la varfuri il fileaza adica il mai taie cu foarfeca
Adica iti subtiaza mai mult parul in unele regiuni.
Arata f bine un par frumos filat
Buna...ultima data cand m-am tuns, cucoana aia d la frizerie a zis ca mi l-a filat, adica l-a rarit pentru ca il aveam prea des.
Adica sa il ai tuns in scari.
de exemplu o coafura cu/fara breton, cu par mai scurt in fata si mai lung la spate
http://www.divahair.ro/......breton.JPG
filarea ii ia din volum parului
Buna.
Inseamna ca ti`l rareste si ti`l face intr-un fel "in scarite", nu chiar in scarite.
Eu cand m`am filat mi l-a facut mai mare in spate si mai mic in fata.
Sper ca te-am ajutat.
Subtiat spre varfuri ca sa aiba mai putin volum.pentru cele care se bucura de foarte mult volum
Daca ai parul bogat sau uscat sau are prea mult volum iti fileaza parul adica il subtziaza ca sa stea mai bine in loc sa ii ia din lungime
Ai parul filat inseamna ai parul in trepte asta se numeste tunsoare in trepte/scari
Adica sa ai parul din ce in ce mai lung. Primele fire mai scurte apoi urmatoarea grupa de fire putin mai lungi si asa mai departe. fundita?