Din punctul meu de vedere este super! adica,eu cand am inceput sa intru eram cu atacuri de panica si catev persoane m-au ajutat foarte mult! am vb si pe mess,m-au incurajat,mi-au dat sfaturi si chiar m-au inteles pentru ca erau persoane care u trecut prin asa ceva! si pentru mine a contat foarte mult sa vb cu cineva care a ma inteleaga chiar daca nu il/o cunosteam!:X
plus ca de fiecare data cand am o nelamurire intru aici si intreb! si in cateva minute primesc si raspuns!
singurul lucru care nu prea ma incanta sunt intrebarile, adica unele intrebari sau raspunsuri de la religie, prin care Dumnezeu este luat in ras si batjocorit.in rest e totul ok!
imi place sa ii ajut pe ceilalti, la fel cum m-au ajutat si ei pe mine cand am avut nevoie! chiar au fost multe situatii cand habar nu aveam ce sa fac sau cum sa reactionez si am intrat aici si am cerut un sfat care mi-a fost de folos!
este un supersite unde la orice primesti un raspuns!
chiar a ost o idee buna infiinandu-l! si trebuie sa ii multumim celui care a avut minunata idee
Aici ai parte de pritene care te ajuta iti descoperi o parte din viata mai misterioasa cad ai nevoie de ceva ei sunt online sa te ajute BAFTA sa alfi mai multe raspunsuri PWP
Pentru mine este un site ok şi este deosebit pentru că este singurul site de genul.
Pai uite nu stiu cum sa incep, dar pentru ine inseamna ca pot sa-mi testez cunostintele poate nu total dar putintel asa.:*:*pupici
Pai... aici poti ajuta/ poti fii ajutat de userii acestui site. A fost o idee super buna cand au vrut sa faca acesta. Pt mine inseamna o mana de ajutor, sa zicem asa... Funda?
Buna ...Siteul TPU inseamna,, TOTI PENTRU UNU'' pentru mine este un site frumos decat celelate siteuri, deoarece daca unul are o problema majoritatea sar sa-l ajute:*
cineva_8314 întreabă:
ριтιкσтh întreabă: