| MyDiana a întrebat:

Ce inseamna TPU pentru voii? dauu funda

Răspuns Câştigător
| Vάℓєяἷล a răspuns:

Pentru mine TPU inseamna totul..Ma ajuta foarte mult..Il ador.

18 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai TPU pentru mine inseamna sa stii sa pui o intrebare la categoria corecta( nu ca tine care pui o intrebare la beauty&fashion si nu are nici o legatura, exista categoria totul despre TPU), sa nu pui intrebari care sunt foarte conversionale si nu cauta rezolvarea nici unei probleme( cum ai facut tu) si sa gandesti un pic cand pui o intrebare sau dai un raspuns.
Lasand asta la o parte pentru mine TPU e un loc unde daca stiu dau raspunsuri folositoare zic eu unor persoane, imi fac prieteni si un loc unde stiu ca pot pune o intrebare si cineva ma poate ajuta.

| adriangabor92 a răspuns:

Toti pentru unu

| Deliiiaaa a răspuns:

Pentru mine TPU este un site unde toti ne ajutam, ne intelegem si ne lamurim problemele.Un site unde suntem toti prieteni si unde ceri ajutor, iar altii te ajuuta si cu raspunsul lui poti face ceva bun.

| vali1985 a răspuns:

TPU este un site in care ajuti sau esti ajutat.

| CriminalBoys a răspuns (pentru vali1985):

Draga Mea Diana TPU inseamna Toti Pentru Unul..este un site in care oameni care nu stiu o informatie o pot gasi cu mare usurintabig grin... Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| IonutAxi a răspuns:

TPU =Toti pentru unu si unu pentru toti laughing

| Bris a răspuns:

Fac parte din el e ca o familie virtuala unde ne ajuta reciproc.

| Roxin_Alex_1989 a răspuns:

TPU inseamna pentru mine un site unde poti ajuta la "la nevoie" oamenii si estia jutat cand ai tu nevoie

| Maysa a răspuns:

Pentru mine pe TPU înseamnă ca utilizatorii să nu posteze întrebări despre TPU la categoria Beauty&Fashion.

| FlAiser a răspuns:

Toti pentru unul = ne ajutam intre noi si lamurim situatiile

| Diia94 a răspuns:

TPU poate fi cel mai bun pr, un psiholog, un "loc" de joaca, un artist ...si lista poate continua.

| Geass a răspuns:

3% oamenii inteligenţi iar restul copii cu prea mult timp liber care nici măcar nu ştiu să scrie, cam ca tine aşa.

| IwantToPlayAGame a răspuns (pentru Geass):

Idem!

Răspuns utilizator avertizat
| Letty03 a răspuns:

Un prieten care te ajuta cand ti-e greu te sfatuieste si poti sa-i ajuti si pe ei cand au nevoie de ajutor.

| allexandraaaaa a răspuns:

Pentru mine "TPU" inseamna un site, unde pui, si raspunzi la intrebari...dar majoritatea raspunsurilor sunt ceva de genul "copy and paste".

| frenclin a răspuns:

Toti astea de sus au raspuns corect...mai mult nu iti trebuie.