Pai, din cate stiu eu exista 2 feluri de atractie:
1) Atractia superficiala. Intai se uita la aspect, ii place. O agata, vede ca e inteligenta, descurcareata, ca are ce comunica cu ea si ii devine iubita, eventual sotie, cuplul ideal, atractia e diplomatica.
2) Atractia adevarata. Adevarata dragoste. De obicei apare cand o intalneste undeva, facultate, scoala, liceu, cursuri, noua vecina, noua persoana in gasca si desi e putin uratica el o place. O place mult. Desi au caractere diferite, el tot o place. Desi ea inteapa foarte bine, el tot o place. Desi ea are prieten, el tot o place.
Ajung sa fie impreuna, se cearta zilnic, dar trec peste. Un cuplu, nu tocmai perfect, dar un cuplu fericit.
Sani uriasi, creier putin, buze voluptoase, ochi mari, corp frumos, feminin dar puternic si disponibilitate sexuala 100%.
Depinde pentru ce.baieti sunt atrasi de fetele care arata bine, nu pun multe intrebari, mai prostute doar pentru un singur lucru...cu siguranta fata care i cucereste inima e altfel, asta inseamna ca dupa ce e atras de fizicul ei sa ii placa din ce in ce mai mult pe parcurs ce o cunoaste,, le place sa fie deosebita, sa iasa din majoritate, sa aiba o mentalitate de apreciat, sa nu fie doar frumoasa si atat, sa aiba mult mai mule calitati
In prima faza baieti sunt superficiali si ii intereseaza aspetul fizic dupa aceea incearca sa te cunoasca cu adevarat...adica asta urmaresc eu la o fata
Bine, cred ca ai ajuns prea departe. E vorba despre acel baiat, bineinteles.Nu stiu ce sa-ti spun, poate nu ar trebui sa faci o obsesie pentru el... Si fiecare baiat are standarde diferite, deci nu exista ceva general. Te rog, renunta la a te mai gandi atat la el! Nu cred ca-ti face bine...ca?