Depinde de la caz la caz... unele apreciaza aspectul fizic, altele inteligenta, umorul, altele marimea...contului, a masinii, a casei...
Adevaru e ca toate fetele umbla dupa banii, le intereseaza mai mult ce masina ai sau cati banii si nu aspectu si cand nu mai ai banii te parasesc pentru altu... daca gasesti o fata care sa stea cu tine doar pentru ca te iubeste e ca si cum ai gasi o mina de aur...si toate iti zic ca nu's materialiste chiar daca sunt fara sa stie
In primul rand trebuie sa existe o scanteie, nu neaparat de la prima vedere dar sa o faci sa te observe.In privinta a ce le place pai, mie imi place cand un baiat ma alinta(ex: printeso, poate suna artificial dar nu stiti ce fior ii da unei fete cand i se spune asa de catre un baiat de care-i place), imi place sa simt siguranta cand sunt cu el, imi place sa fie relaxat, imi place sa pot vorbi cu el(nu trebuie sa flirteze non-stop), imi place sa ma ia in brate, imi place sa aiba o atitudine de du-te-vino(ma frustreaza pe moment dar cand da un semn de viata simt fluturasi in stomac), imi place cand imi da o scanteie de dragoste sa ma pot agata de ea cand il vad indiferent.
Mah parerea mea este urmatoarea:"unele fete sunt materialiste adica:te plac doar daca ai bani/masina daca nu ai te baga in ****. fetele de calitate sa uita dupa baietii care se comporta frumos ca ele, inteligenti, care le acorda atentie, s. a P. S nu e valabila pentru timizi.prapaditi hai pa!