Woah, stiu cum e. eu port deasupra genunchiului cu vreo 4-5 cm exact de unde incepe piciorul sa fie mai slab[ de sus in jos, vorbesc]
Daca ai piciorul gros de la genunchi un jos, poarta niste pantaloni care sa vina pana deasupra genunchiului sau peste.
Daca il ai in totalitate gros, niste pantaloni scurti nu prea te-ar avantaja. eu sunt cam grasutsa si am norocul sa le am groase doar de la genunchi in sus, in jos sunt mai subtirele.
Cred ca e o anomalie .
Maxim pana la genunchi.si eu le am groase.niciodata nu trebuie sa purtam pantaloni, rochite si fuste intre glezana si genunchi pentru ca nu ne avantajeaza deloc.si eu incerc sa ii cumpar cat mai scurti, totusi in limita decentei.
Buna!
Pana la genunchi maxim.
Sau daca vrei si lungi poti purta tinand cont de urmatoarele 3 exceptii:
Nu purta pantaloni care sunt taiati in dreptul gleznei. Poarta colanti doar la sala de fitness sau acasa, niciodata ca piesa obisnuita in garderoba ta de zi cu zi. Uita de pantalonii skinny.
In schimb, mizeaza pe pantalonii evazati si in special cei cu talie inalta. Ai grija sa fie suficient de lungi incat sa-ti acopere gleznele. Poarta-i cu tocuri sau cu platforme inalte.
Alex2126 întreabă: