Alege sa ierti.Aminteste-ti cat de mult ti s-a iertat tie si aplica si tu acest principiu.Astfel te vei elibera de amaraciune si de o inima impovarata. Daca tu tii la ea si crezi ca merita sa lupti pentru relatia asta, te sfatuiesc sa stai de vorba cu ea si sa innodati ce s-a rupt. Poti s-o iei de la capat oricand, cu oricine, oricat de tare te-a ranit, depinde doar de tine, daca vrei!
Nu iti pot da un sfat.sunt multe motivele care au determinat-o sa te minta, asa ca totul ramane la latitudinea ta. daca sa o ierti, sau nu. oricum, mai tarziu iti va parea rau de ccizia pe care o vei lua, oricare ar fi ea.
Daca te'a mintit odata sh ink... exista probabilitatea sa o mai faca inca de mii sh mii de ori.gindeste'te bine ai nevoie de o asa prietena daca se poate numi astfel...eu cred ca ar trebui sa te descotorosesti de asa prietena...sau daca vrei la nesfirsit sa te minta iart'o.
Heii uite si eu sunt in aceiasi situatie si pe mine m-a mintit, cand eu eram cu fostul meu prieten ea tinea la el, nu mi am dar seama, acum sunt confuza, dar m am hotarat sa o iert pentru ca ea este cea mai importanta pentru minee si in ziua de azi este foarte greu sa gasesti pe cineva compatibil cu tine, o prietenie trece si prin apa si prin foc, mai dai o sansa iartoo, iar daca se mai repeta si te dezamageste in continuare trateazoo cu indiferenta asta doare cel mai taree, mai sunt prietenii, dar pana atuncii iastoo, si o sa vezii ca o sa se scimbe o sa isi dea seama ca a gresit cand te a mintit, si Dumnezeu iarta noi de ce sa nu iertam, viata ne rezerva multe lucrurii, si trebuie sa trecem prin ele, prietenie este o comoara, inceraca sa o pretuiestii, sper ca te am ajutat succes