| yanis a întrebat:

Ce machiaj imi recomandati daca am ochi caprui, par saten si sunt creola:d

fara raspunsuri la mistobig grinwinking

Răspuns Câştigător
| ionik13 a răspuns:

Buna! Si eu am ochi caprui, par saten si sunt creola, asa ca e usor sa iti raspund. Pentru ploape multe culori se potivesc cum ar fi:
-roz;
-mov;
-albastru;
-verde;
-galben;
-turcoaz;
-maro;
-auriu;
-argintiu;
-rosu;
cred ca si portocaliu desi nu am incercat.
Glossul trebuie sa fie roz, rosu poate si alte culori cum ar fi mov, maro, dar eu le prefer pe primele asa imi sta mai bine. Poti folosi si luciu de buze cu sclipici sau stralucitor.
Rimelul negru, nu folosesc fond de ten pentru ca nu am nevoie (nu am cosuri, bubite si in plus sunt creola nu vreau sa devin mai creola sau mai alba ). O sa iti du o cerere dee prietenie.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Fundita?

3 răspunsuri:
| xLikeTpu a răspuns:

Bună!
Albastru+argintiu = Love -laughing-.
Pe bune, ți-ar sta bine!

| SVD a răspuns:

Eu m-as farda cu diferie nuante de maro, sau daca nu iti place pune un fard gri si spre coada ochiului mai inchis.Pe buze un ruj rosu aprins, sau un balsam incolor.

| gabrielamirica94 a răspuns:

Pai... poti folosi o baza alba ca sa-ti luminezi ochii si te poti juca cu nuante de violet turoaz si albastru. pentru gene poti folosi gene false (sau un rimel care iti luneste genele mult). ca o sa se vada superrr. si sa-ti creionezi sprincenele, iar pe buze poti folosi gloss happy poti folosi perle iluminatorii doearece esti creola si este un contrast superrr happy

sper ca ti-am fost de ajutor happy