Dar daca vrei mai natural te-ai putea da cu o nuanta de maro cat mai apropiata de culoarea pielii si app daca vrei sa arate mai bine si sa tina mai mult pe durata zilei am citit intr-o revista ca inainte de aplicarea machiajuluisa te dai cu putin fond de ten pe pleoape sa il intinzi bine iar dupa 1-2 minute aplici machiajul. Sper ca te-am ajutat!:*
Roz sau albstru nici prea inchis nici prea deschis...sau dc nu o nuanta de verde mai inchis succes la aranjat:*
Daca ai ochii albastri trebuie sa folosesti nuante de maro. Pe pleoapa superioara poti incerca tonuri de brun-roscat sau oranj, iar pe arcada, sub sprancene, nuante discrete de bej, auriu, ivoar sau oranj; eyeliner sau kohl maro si un mascara maro sau negru. Maroul iti va scoate in evidenta culoarea ochilor si vei arata si foarte natural. M- ar ajuta mult daca as sti si alte detalii despre forma ochilor, dar, oricum, daca mai ai intrebari legate de machiaj ma poti contacta pe privat.
Pai daca vrei ceva natural, nu te mai machia
Oricum, cred ca o culoare inchisa iti va pune in evidenta culoarea.
Mie imi place combinatia ditre albastru (mai ales daca e deschis)si negru , e geniala, incearca un creion negru si un tus pe sus:X
kalakkas întreabă: