| rallu_5150 a întrebat:

Ce machiaj se poarta vara asta? Un site cu tehnici de machiaj? poze, tendinte. pentru cel mai bun dau fundita. multumesc.

Răspuns Câştigător
| KLU a răspuns:

Sfat de la un baiat impartial, satul de tot felul de machiaje ratate.

incearca nu te machiezi, frumusetea naturala e fara pret, cea falsa... e de cacao.
daca intr-adevar vrei machiaj, dai cu niste umbre gri/mov/maro peste pleoape si cam atat. mai mult strica sad

3 răspunsuri:
| Messyhair a răspuns:

Albastru, rosu corai, auriul si violetul, sunt culorile trusei de farduri pentru 2010. Albastru, o culoare mult timp nongrata, a revenit pe catwkalk, fardurile violet sunt un must have, in timp ce rujul rosu este simbolul seductiei absolute.

Poti sa vizitezi blogul meu pentru mai multe informatii despre beauty&fashion. http://despre-moda2010.blogspot.com

| karmy a răspuns:

Eu citesc mai multe reviste de moda, chestii de astea si fiecare are varianta ei. In unele se spune ca machiajul gen twilight s-ar purta format din ochii usor conturati cu negru sau o culoare sa dea aspectul de vampire, tenul alb si buzele rosii. In alta revista am citit ca s-ar purta machiajul gen papusa ruseasca cu obrajii roz, tenul imaculat in culoare naturala si ochii bine conturati, buzele rosii perfect conturate. Pe net am citit ca in 2010 se poarta machiajul cu culori gen turcoaz, mov, violet. Cel mai bine este sa te machiezi cum iti sta tie bine, in functie de forma fetei, culoarea tenului, forma si culoarea ochilor etc.

Întrebări similare