| Altair22 a întrebat:

Ce machiaj se potriveste ochilor caprui?batting eyelashes

Ms mult :*

14 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Daca ai ochii caprui poti alege o gama mai variata de nuante pentru machiaj.
Si eu am ochii caprui si ma machiez cu mov, diferite nuante de maro, negru, piersica, si rozuri mai deschise, verde, daca iesi intr-un club merge foarte bine chiar si un gri deschis metalic, albastru metalic, auriu.

| MissCamelia a răspuns:

Eu folosesc nuante de bej, auriu, verde si roz. Neaparat tus si rimel:). pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| Seline a răspuns:

Incearca nuantele de roz, mov si maro.

| DiannaDi a răspuns:

Verde, mult verde de la inchis si la colturile ochilor inchis:X bestial aratabatting eyelashes

| Zâmbărici a răspuns:

Pot fi folosite nunate de auriu, kaki, verde, albastru, roz sau mov. Make-up artistii recomanda sa se evite bej, alb si negru mai ales daca ai tenul masliniu. In plus, pentru o privire seducatoare poti folosi un contur negru pe pleoapa superioara combinat cu una din nuantele recomandate si, in niciun caz, nu uita de mascara, unul dintre elemente definitorii pentru machiajul perfect al ochilor.

http://www.envy.ro/......negri.html

Uite si aici un video

bafta; x

| Dianna_8523 a răspuns:

Pai iti spun eu happy ca la ochii caprui se potrivesc cam toate nuantele happy

| vladut_1216 a răspuns:

Pai un verde deschis care sa-ti evidentieze ochii.auriu sidefat

| laurika2990 a răspuns:

Kaki pentru inchis asa cred!happyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuante deschise care sa puna in evidenta ochii, verde stralucitor foarte pal, bleu la fel, rimel desigur dar merge si tus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuantele de maro sunt, dupa parerea mea cele mai potrivite pentru ochii caprui.Merg si unele nuante de roz, unele nuante de verde, auriul, bejul(vine frumos chiar daca ai tenul masliniu...make-up artistii astia...). Eu am ochii caprui inchis(la prima vedere par negri)si pot spune ca bleu-ul si lilaul arata oribil la ochi caprui dupa parerea mea), in schimb movul inchis e dragut, iar albastrul inchis nu stiu, dar cred ca vine frumoshee hee. Iar un contur cu negru arata foarte binewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...Chiar as vrea sa te ajut dar nu stiu... happy

| Ruxyana a răspuns:

Nuantele de auriu sunt foarte pretentioase, nu le poti purta oricand si oriunde, dar daca vrei sa iesi din anonimat, ele sunt alegerea potrivita. Sunt simplu de folosit pentru ca se adapteaza usor diverselor nuante de ten.

Aceasta culoare se potriveste persoanelor cu ochii caprui deoarece auriul actioneaza ca o sursa de lumina, astfel incat privirile stralucesc la propriu. Pentru machiajul de zi trebuie sa alegi texturi discret stralucitoare, excesul nefiind potrivit pentru atmosfera de la birou.

Nu trebuie sa tragi dungi groase si precise cu farduril
e, mai ales cand vine vorba de cele metalizate. Acestea arata foarte caraghios cand sunt folosite in exces. Poti combina cu un blush roz-auriu sau chiar cu pudra bronzanta.

Alege mai de graba acele produse care au o textura translucida decat sidefata. Pe buze poti sa aplici un gloss auriu sau, pentru un efect mai spectaculos, foloseste un ruj intr-o nuanta naturala, mata, care sa nu contrasteze cu restul machiajului. Si rosul-aprins poate fi o buna alegere, atata timp cat este tot mat.

| dd9em4 a răspuns:

Toate nuantele big grin absolut toatebig grin [noi suntem norocoasele ] laughing
ai totusi grija sa nu exagerezi cu culorile stridente si in caz ca ai ochii micuti nu face exces de negruhappy o sa para si mai mici.

| deyoutza a răspuns:

Nuantele de auriu sunt foarte pretentioase, nu le poti purta oricand si oriunde, dar daca vrei sa iesi din anonimat, ele sunt alegerea potrivita. Sunt simplu de folosit pentru ca se adapteaza usor diverselor nuante de ten.

Aceasta culoare se potriveste persoanelor cu ochii caprui deoarece auriul actioneaza ca o sursa de lumina, astfel incat privirile stralucesc la propriu. Pentru machiajul de zi trebuie sa alegi texturi discret stralucitoare, excesul nefiind potrivit pentru atmosfera de la birou.

Nu trebuie sa tragi dungi groase si precise cu farduril
e, mai ales cand vine vorba de cele metalizate. Acestea arata foarte caraghios cand sunt folosite in exces. Poti combina cu un blush roz-auriu sau chiar cu pudra bronzanta.

Alege mai de graba acele produse care au o textura translucida decat sidefata. Pe buze poti sa aplici un gloss auriu sau, pentru un efect mai spectaculos, foloseste un ruj intr-o nuanta naturala, mata, care sa nu contrasteze cu restul machiajului. Si rosul-aprins poate fi o buna alegere, atata timp cat este tot mat.

Poti avea chiar un look a la Charlize Theron, look pe care ti-l poti face singura acasa, in fata oglinzii. Pune pe pleoapa superioara, de la baza genelor pana putin peste cuta pleoapei mobile, o nuanta de roz-auriu, apoi traseaza usor un contur al pleoapei de jos, tot in aceeasi nuanta.

Pentru colturile interior si exterior ale ochiului, alege o nuanta mai puternica de maro-auriu.

Acest truc va avea rolul de a da adancime privirii. Cu aceeasi nuanta urmareste conturul pliului, iar un creion maro-auriu in coltul extern al ochilor este potrivit mai ales pentru un machiaj de seara. sper sa te ajute sfaturile melewinking