Avon. rimel -20 lei
creion ochi- 10
creion sprancene- 10 lei
luciu buze - 15 lei
fond de ten - seventeen- 30 lei
tus- metropolitan- 10 lei
ruj - avon - 8 lei
ruj - metropolitan- 10 lei
tus- elf - 8 lei
pudra bronzanta- elf - 8 lei
luciu - elf- 8 lei
fard pleoape - elf- 8 lei
si am si din comert - nu sunt neaparat de firma dar sunt bune
rimel- kallos
spuma, fixativ- kallos
ruj- oriflame
corector- avon- 9 lei parca
fond de ten - metropolitan - 15 lei
fard obraz- oriflame
ruj - avon-
de fapt am o gramada de la avon si rujuri si glosuri si balsam de buze
balsam buze - oriflame
farduri ruby rose- chiar imi plac
deodorant- nivea
vreo 4 parfumuri avon
inca unul de la caldion
gel de dus- caldion si avon
demachiant folosesc de la plafar este super bun si costa in jur de 10 lei
masca de fata de la vichy, avon, skinoren, gel curatare bioderma,
fond de ten - oriflame - giordani
si etc
Folosesc gloss, farduri, mascara si creion negru de la L-oreal, Lotiune tonica de la Garnier si crema de fata de la Avon. Fond de ten si pudra nu folosesc, nu le suport pur si simplu pe fata si nici nu am nevoie.
Buna!
Pai eu tote machiajele le folosesc de la Avon! Fiindca sunt foarte bune :X
Poi cam toate costa maxim 25 de lei
Dar sunt foarte bune...
Mai ales ca pe doua pagini de ruj, oja, creion, farduri, pudre, fond de ten pe prima pagina costa 7, 99 lei si pe a doua 8, 99 dar sunt foarte bune:Xmerita sa dai si pe un ruj 20 lei ca tot e bun dar nu costa 20 de lei...Eu iti recomand sa iti iei de la Avon!
O zi buna in continuare!:*
Succes!:*
Fond de ten Oriflame- skin perfect foundation; 14lei ultima oara.
Rimel oriflame-revelation mascara: 14lei
Fond de pleoape Avon-color trend: 9lei
creion dermatograf 2lei din piata.
ruj Giordani Gold: 23lei (cadou) si avon (nu stiu denumirea-reclama cu Reese Whitterspoon) 14lei.
Atat cele de la avon cat si de la nive sunt bune.Nivea sunt fooooarte bune.pai de ex, un ruj vreo...hmm in jur de 15 lei? o crema vreo 2o de lei. dar sunt foarte bune.
farduri- eu imi iau din DM.de la diferite firme.gasesti si pudra si fond de ten,. sau sephora-dar sunt scumpe.
Produsele de la Elf sunt foarte bune si super ieftine.Au acum o promotie orice produs 8 lei.Eu mi-am cumparat si sunt foarte multumita.http://www.eyeslipsface.com.ro/
Avon si Oriflame mi se par f.f.slabe calitativ, mai nou si la L'oreal calitatea produselor lasa de dorit.La un pret mediu eu v-as recomanda Max Factor, sau... daca va tine buzunarul:Clinique, Chanel, Dior, Amway.Parerea mea este ca decat sa va luati 1o rujuri proaste, mai bine va luati unul de calitate!
Uite aici rujuri rezistente, am scris prerea mea despre ele
http://mariabeautytips.wordpress.com/......ut-review/
Buna, eu imi cumpar si folosesc produsele cosmetice de pe https://www.paese.ro/, le recomand cu incredere!
Hm Eu folosesc foarte mult cele de la avon[sinker]am incercat mai multe dar cred ca cele de la avon sunt superbe si nu sunt scumpe[pentru mine]de exemplu:pai un rug e in jur de: 4, 99 lei sau un fond de ten este in jur de: 11 lei Deci dupa mine nu sunt scumpe...
De obicei folosesc produse avon sau oriflame.(sunt repr oriflame)
de la oriflame: rimel wonder lash(10 lei); creion de ochi visions(10 lei)fond de ten giordani(26 lei)balsam pentru buze(10 lei. e f bun)baton corector cu un cerc verde in interor-14 lei si luciu de buze gloss boster sau ruj power shine(20 lei fara reducere).
de la avon:ruj pro-to-go(19 lei), creion ochi diamonds albastru(9 lei),
luciu glazwear maro(15 lei), pudra compacta magix spf15(28 lei)
sper ca te-am ajutat!
bafta si iti recomand oriflame
Pai eu folosesc de la avon cea mai mare parte:fond de ten giordani de 30-40 lei nu stiu sigur, pudra avon 20 lei, perle avon 36 lei, ruj avonde 10, 20 lei glos, 10 lei tus de la nu stiu ce firma adus din germania si costa 45 lei, creionCreion duo Lancome Khol Oriental 32.99 lei, parfum giordani 50 lei, deodorant de 34lei, demachiant max factor 26lei, fixativ kalos 34lei, spuma de par22lei,rimel cu vibratii de 34-36 lei, tub corector max factor nu stiu cati lei, si am de la avon vreo 23 de rujuri si 105 mini rujuri pe toate am dat in jur de 4, 65 lei asa parfum littel black dress, si withe dress, de 50 lei separat, creion sprancene max factor 20, 30 lei, tub de anti cearcane mac, pensule profesionale de machiaj mac 35 de 2600lei, fard ploape max factor 20 lei, am 15 culori de ochi avod toate de 50 lei, si am o multime de chestii cam cu totul am vreo 179 de lucruri de fata, ma refer la machiaj si din astea profesiona; le, si de par cam 10 chestii. sper ca te-am ajutat pwoop>fundita:d
DaciaRomania întreabă: