| Lupei_Deny_1991 a întrebat:

Ce marca e mai buna? Avone sau Oriflame?

12 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Buna, daca iti plac produsele Oriflame, ai acum sansa sa le cumperi cu 23% -40% reducere. Daca vrei sa castigi si banuti, oferta este chiar mai generoasa. Inregistreaza-te acum, sau contacteaza-ma pentru detalii!
E-mail ln_anamaria@yahoo.com Tel: 0761140009.
Te poti inscrie direct aici:
http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=465570

ma poti contacta si daca vrei doar sa comanzi produse, trimit oriunde in tara.

| AFR81 a răspuns:

Din cele 2, eu as alege Avon.

| lindemona a răspuns:

Buna,

Acum depinde pe cine intrebi. Cei care sunt la Avon recomanda Avon, cei de la Oriflame zic ca Oriflame si Yves Rocher iti recomanda produsele lor.
Depinde la ce te referi. Toate cele 3 firme au produse foarte bune si proaste. SI asta depinde foarte mult de ce cauta fiecare la un produs, de tipul de piele, de preferinte.
Ca si afacere, la fel. Daca vrei sa devii consultant, iti recomand sa incerci pe toate si sa alegi dupa. Doar din spusele lui X sau Y nu aflii adevarul. Poti sa devii consultant, incerci sa vezi avantajele, cum functioneaza afacerea in cazul tau (depinde si de ce cumpara prietenii tai, tu, cunoscutii). Trebuie sa iti placa tie firma si produsele ei, ca sa poti avea succes in acest domeniu. Iar daca nu iti place, poti renunta oricand, fara nici o problema/explicatii.

Daca vrei mai multe detalii despre Oriflame, te rog sa imi scrii pe https://www.facebook.com/lindemonablog. Sunt consultant din 2011 si te ajut cu mare drag. Succes :*

| Idkidk a răspuns:

Avon, logic.

| FemeiaPisică a răspuns:

Avon este cu mult peste Oriflame. Dar, la parfumuri, Oriflame este mai bun.

| dragodana a răspuns:

Salut! Oriflame.Am avut parte numai de dezamagiri de la Avon.Produsele de machiaj sunt sub 0, nu fac nimic din ce promit, parfumurile sunt ''tipatoare'' si nu tin, roll-on-urile iti pateaza hainele, iar la restul produselor nu m-am mai hazardat sa le incerc.

| xZeRo a răspuns:

Avon

| ColoredStar a răspuns:

Bună!
Amândouă mărciile sunt cam la fel, au și produse bune, dar și produse mai puțin bune!
Te pup!

| fatacurioasa15 a răspuns:

Avone!

| thisgirl a răspuns:

Sincer,nici una, nici alta nu e asa de buna.
Iti recomand, Yves Rocher, are produse miraculoase.

Dar, daca dintre astea 2 vrei sa alegi, Avon. Dar nu e chiar asa de stralucit.

happy

| ZileCuSoare a răspuns:

Ai putea sa te uiti si peste cataloagele de la firma asta www.parfumfm.ro sunt foarte bune. Produse naturale, parfumuri care miros si persista foarte mult, iar esenta parfumurilor e facuta la drom, fabrica care face esenta si pentru marile branduri :) poate te-am ajutat :*

| avonana a răspuns:

Buna! Daca inclini catre produsele Avon eu te pot invata cum sa le iei cu reducere.Trimite un e-mail la adresa avon_market@yahoo.ro