Nu cred ca ar trebui sa te iei dupa marime. Eu am luat dupa marime uneori, si cand am incercat, numai bine nu stateau pe mine. Doar la Decathlon cand iau ceva stiu ca marimea XXL e pentru mine, dar si acolo mai am surprize cand verific. Cea mai urita surpriza a fost la achizitionarea de pe net a unei perechi de adidasi pentru ciclism, foarte buni (pot fi folositi si ca adidasi normali), dar si pretul pe masura. In mod normal, eu am 43, 5 marimea, 43 e mic, 44 un pic cam mare. Am zis ca in sensul asta, marimea de 44 nu imi va crea probleme, insa acel 44 s-a dovedit a fi 43, deci ma string. Nu am sa mai fac prostia de a lua ceva fara sa incerc niciodata (pe aceia i-am luat ca mi-a placut enorm designul), doar incercind iti poti da seama daca iti sta bine cu ceva sau nu. Si nici la pret nu ma uit. Au fost lucruri ieftine care mi-au venit excelent, si au fost lucruri scumpe de la care am avut asteptari, si au fost ca unele de duzina cand le-am incercat.
Eu zic sa nu te iei dupa marime. Daca poti incerca, incearca sa vezi cum sta pe tine. Incercind mai multe lucruri, vei descoperi ca te incadrezi la mai multe marimi, cel putin doua.
Dar nu te lua dupa asta, probeaza si vezi care iti vine bine si cea pe care iti place cum arata pe tine. Daca ma iau dupa greutate si inaltime... da, probabil un S. Dar cum am spus, probeaza.
Esti slăbănog rău, ca băiat! :P
Eu am 55 kg la 1, 75, dar nu cred că marimea la fete se potriveste cu cea a baietilor.
Eu zic sa iti iei totusi M (38). Vezi tabelul de mai jos:
https://www.summermag.ro/tabel-marimi-imbracaminte-adulti-salomon
Dimineața așa de deschidere omlenta cu marar ceapă cârnați de pleșcoi făcuți de firma GABIOTI nu altă firmă restul sunt falsi!
+ niște cârnați de pleșcoi tot de la gabioti + puțin babic tot de la gabioti + ceva pastramă de oaie de la gabioti + 200 mililitri de vin de țara suta la sută natural,
in drum spre munca treci pe la metrou bagi un baton cu o banana ca sa bagi si un fruct in ziua aia,
când ieși de la metrou treci pe la o cofetărie cumperi 2 înghețate parfe dinalea fabricate în cofetărie învelite în poleală,
pe drum dacă ai o rotisorie iei pe stradă un copan în mână,
Căt ești la muncă să nu îți lipsesca ciocolata africana cu stafide de pe masa la fiecare 4 minute bagi cate o patrațică,
trebuie să ai reds sau strongbow de mere mai bine strongbow vezi ca si asta este unul ma dulce pe ala sa il alegi
apoi când se apropie ora 13 bagi bucățele de brânză de la mega inage dinalea cu mucegai albastru cu puțin vin curat cat să iei și tu o gură de vin de țara nu mai mult
https://d1lqpgkqcok0l.cloudfront.net/......118494.jpg
Când vine ora mesei sa dai comanda de o pizza de 4 persoane ccarnivoră si de o cola de 2 litir decola
in timp ce mănânci de unul singur pizza de 4 persoane bei toata sticla de cola in 30 minute
asta mai incolo dupa ce te inveti cu mancatul in timp ce astepti sa vina pizza bagi 2 cutii de pateu de ficat de ciuberci vegetal de la mandi cu 1 paine intrega pufoasa doar tu singur
dupa pizza bagi strongbow
https://www.licorea.com/......_33_cl.jpg
Acum îți aduci aminte de cea de a doua înghețată pe care o pui intr-o cană șî o mănânci cu lingurița până la ora 14
cănd mergi la haormerie si îti ei o shaorma dar fără maioneză și trebuie să îi spui că vrei ca să fie făcută din carne mai arsă mai bine făcută,
o mănânci sa foacut ora 15
la ora 15:30 mai muncești și tu ceva
apoi pe la 16 incepi din nou cu uitatul la televizor in timpul programului că țî-a ajuns de atâta muncă
mai mănânci o căpșună
SĂ NU ÎȚI LIPSEASĂ DIN BIORU PLATORURI MARI PLINE TOT TIMPUL CU NECTARINE CĂPȘUNI STRUGURI MERE BANANE
ca la împărat smochine proaspete
ca să te invidieze colegii hapsâni calici prin bogăția platorurior cu fructe îți poți umili și înjosi colegii
nu strică să bagi și câte un fruct din când în când de preferat cât mai diversificat si corcoduse si caise si prune asa măcar 1 pe oră face bine la digestie sânge ficat crerier ochi, chiar si un morcov pe zi ar fi bine.
pe urmă seara când pleci acasă treuie sa iei 1 sticlă sampanie de fructe costa putin gen 14 lei iefineaua cu 4 cremsnituri
când ajungi acasă trebuie să găsești mujdei de usturoi făcut cu zmântână și pătrunjel cu puțin mărar cu un praf mic de cimbru
pe care să o mănânci cu 4 pulpe făcute la oala dinaia cu capac si gratar inauntru care se pune pe aragaz
acum te duci la toaleta scoti tot din tine
BEI OBLIGATORIU ACUM LIMONADA FACUTA DIN 3 LĂMÂI ȘI 3 GREPFRUIT
CA SĂ ÎȚI DE POTENȚĂ SĂ FII VIRIL SĂ POȚI SĂ ÎȚI ALERGI iubita sotia prietena prin pat. dar asta peste cateva ore sa isi faca efectul.
acum te duci la toaleta scoti tot din tine,
bei niste bors sa iti refaci flora intestinala bagi si o gura doua de sana sau de preferat chefir sa se refaca tractul intestinal... stomacul dupa atâta muncă la birou :)
te mai odihnesști o oră timp în care nu strică să bei grepfruit
cu apă plată
Apoi te apuci să îți satisfaci iubita vreo 4 ore in continu ca merge de la atâta grepfruit.
te culci te trezești pe la 5 nopate ca te ustura in gat si iti e sete mergi bagi sticla de sampanie dar nu rece sa nu iti stea inima
te culci te trezesti la 7:30 mai iei femieia la alergat 40 minute, fugi repede faci un dus de câteva secunde rapid 2 minute in total
apoi trebuie să mergi neapărat pe jos dacă vrei să mai fii viril și mâine măcar 2 Km in acea dimineata
apoii macar 1 Km seara când vii spre casa,
nu ar stica ca dupa fiecare masa sa faci macar 2000 de pasi aproximativ 1 km dus 1 km intors minim.
In weekend bagi fripturi la gratar si mai multa salată cu ceapă rosii ridichi
asta cu salata nu strică niciodată ba chiar face bine
dar cine să ți-o facă pentru ca să îți închiriezi o sclava secretara costa asta ar însemnea că ar trebuie să muncești in loc de 30 minute
vreo ora ca să ai de unde să îi dai și ei salariu
dacă muncești 2 ore ar trebui să îți facă și plăcerile
nu știu dacă merită de cât așa de orgoliu personal ca să îți oftici si mai tare colegii.
EU EXACT PRIN ACESTĂ METODĂ AM AJUNS DE LA 49KG LA 150 KG
APOI AM mai redus din pizza prajeli si cantitatea de mancare asa treptat am bagat mai mult lucruri facute la cuptor fara ulei
si am ajuns acum la 109 si imi este extraordinar de bine
tu ar trebui sa ai 95 Kg la inaltimea ta ca să îți fie bine
Sotul meu are 1.89 si 110 kg, dar nu e gras, si se incadreaza la xxl, pentru ca nu ii plac hainele lipite de el. Deci la dimensiunile tale as opta pentru S/M, si fiind slabut, nu as alege pantaloni mulati, ci drepti Spor la cumparaturi! Si daca iti comanzi online poti face retur gratuit la multe site-uri, deci daca nu iti plac sau nu iti vin bine sau marimea nu e potrivita, le poti returna si primesti banii inapoi
Conteaza.Nu toate marimile coincid.Cel mai bine te-ai duce la un magazin.Sau poti lua dupa net, dar cu posibilitatea de retur.