Poti incerca asta:Amesteci un galbenus de ou cu 3 linguri de miere,o lingura de lapte de migdale,putina argila si cateva picaturi de zeama de portocala.
E o masca super-hranitoare, hidratanta, eu o folosesc de minim 2 ori pe saptamana si am pielea sanatoasa si fumoasa.Bineinteles,spala-te bine pe fata si elimina orice impuritate inainte s-o aplici.
Un alt pont este sa iti clatesti fata de cateva ori inainte de culcare cu lapte integral si sa nu il stergi de pe fata.Stai cu el 20 de min, dupa care te clatesti cu apa si te culci.Sa nu dormi intr-o camera prea calda, pentru ca ti se va usca tenul.Le-am incercat pe amandoua si au dat roade. Sper sa-ti foloseasca
Funda?
Buna.
Pentru fata si maini poti incerca o crema cu glicerina de la farmacie.
Chiar mergeBafta!
Masca cu argila de la avon. Eu o folosesc mereu si rezultatele sunt foarte bune Nu e nici scumpa.
Deci chestia asta hidrateaza foarte bine. Iti iei o punga de cereale integrale ( grau, ovaz, fulgi de porumb dar fara ciocolata, stafide si din astea ). Fierbi o canuta de apa, scufunzi o lingura jumate cu cereale in apa si le presezi bine pana se face apa spalacita-albicioasa. Strecori apa, si astept pana se raceste apa ( sa fie calie ). Si cu substanta respectiva te speli de cateva ori pe fata, si astepti sa se usuce si nu o speli. Hidrateaza foarte bine, eu aveam tenul foarte deshidratat si mi se cojea si am folosit chestia asta si la hidratat bine si mi-a ramas fin.