Pudra de argila e foarte bună. Eu folosesc argila verde că am tenul gras. Folosesc și măștile de la garnier
FFP2. Glumeam. Nu folosesc masti ca sunt barbat dar cred ca alegerea unei masti ar trebui sa o faca un medic dermatolog. Unele au ten gras, trebuie un fel de substante. Altele au ten normal, trebuie altceva. Altele au ten uscat, trebuie altceva.
Voi sunteti siguri ca a intrebat de masca medicinala sau era cumva vorba de masca de fata, cum sunt mastile cu argila de exemplu?
Masca lu Zoro Te minunezi sa vezi,cati au sarit sa raspunda,asa vezi pe cei speriati de bombe,de covid asta le este gandu numa la covid.
Dar si felul cum ai intrebat nu este cel mai la obiect,ar fi trebuie sa spui ce masti folositi pentru fata,deci pentru fata nu pe fata
In sf,avand in vedere ca ai intrebat la beauty, ar fi trebuie omu sa isi dea sama despre ce este vorba.
Dar las ca e bine,acu vezi cum is multi,una citesc,alta pricep,deci nu-i de mirare ce se intampla peste tot in lume.
Referitor la masti de astea pentru fata, am folosit una acu recent, dar asta ca nu aveam ce face nu am folosit masca niciodata de genul asta, am fost la tuns si am intrebat daca ei pun masca din aia neagra, am tot vazut pe net si zic sa intreb cat costa, de imi fac ei.
Masca aia neagra ar fi buna sa scoata cosuri, pcte negre etc, dar sa faci 1-2 ori pe luna nu des.Am citit de la un medic de asta dermatolog, sau cum le mai zice.
In sf, aia in loc sa imi puna masca lu zoro, masca neagra, mau rezolvat cu masca de asta ce intrebi tu, adica nu covid rahaturi de astea, am stat 30 min acolo,tot punea,schimba,zice,sa vazi dupa ce schimbare va fi.
Da de unde,nu face mai nimic concret doara iti ia banii,aia simti mai bine.
Atunci pe loc parca esti mai curat sa zic, dar dupa o zi doua deja revii al normal
Parerea mea, masca aia neagra ce scoate cosuri ar fi ok, asa din cand in cand, restul nu stiu ce efecte pozitive au, bine nici rau nu-ti fac.
Acum o sa cumpar solutie de aia pentru masca neagra si aplic eu, vreau sa vaz daca e cum zic aia.
Atentie alea iftine nu-s prea bune, asta din ce am citit, asa ca o sa iau una de 30$.
Scuze ca am raspuns si eu, is barbat dar din ce zic aia pe la saloane is f multi barbati care se ingrijesc, care isi fac de toate.
Buna
Masca achizitionata din farmacie cu 1 leu. O refolosesc atat cat pot. Ca sa o ingrijesc si sa o curat de microbi, pulverizez acasa cu spirt pe ea, las cateva minute sa fie umeda cu spirt dupa care o spal cu sapunul, o storc de apa si o pun pe calorifer la uscare.
Nu cred ca trebuie sa ne fie rusine sa folosim o masca medicala din farmacie cum poarta de zeci sau sute de ani cadrele medicale.
Ne e rusine cu orice in ziua de azi...Incercam sa aratam perfect din toate punctele de vedere...
Pixel2009 întreabă:
DaciaRomania întreabă: