Nu e nimic ca si eu imi fac Depinde ce tip de ten ai...nu prea exista masti pentru cosuri, doar creme. Ai tenul gras? Daca da asta e o cauza a aparitiei cosurilor. Stiu cateva masti usoare care le faci acasa fara mult deranj: Rosi sau castraveti pusi pe fata, lasati 20 min, dupa care clateste cu apa. 4 linguri de miere cu 4 linguri de lapte, tot 20 min, dupa care clateste. Lamaia este un alt ingredient minune pentru ten, mai ales rosia . Daca nu ai un ten hidratat si sa nu fie gras atunci vei scapa si de cosuri
Foloseste 3 pastile de aspirina(acidul acetilsalicilic). pune 2-3 picaturi de apa, peste ele, sa se inmoaie/dizolve, apoi un pic de miere. Cu degetul vei zdrobi si mixa in acelasi timp cele 2 ingrediente. apoi iti pui pe fata, dar ca scrub, nu te ungi cu ea. apoi lasi 20 de minute, clatesti, aplici lotiune tonica apoi crema.masca asta e recomandata la o saptamana deoarece e destul de puternica(te cam zgarie. ca za zic asa)
e forte recomandata mai mult pentur puncte negre, dar e okey si pentru cosuri.
pace!
pace!
Nu are nimic daca faci... daca vrei ceva bun incerca rosii sau castraveti [ Daca vrei ceva bun pentru cosuri incerca produse de la avon sunt Super adica la mine au mers. ]
Http://www.miereanaturala.ro/blog/recomandari/capsuni-cu-miere/
Iti recomand Capsunile cu Miere :)
009 întreabă: