@Eclipse Nu mai vorbi daca habar n-ai. Nu este recomandat sa te speli cu sapun pe fata deoarece usuca fata, iar in privinta tenului cu puncte negre chiar nu are niciun efect.
@cristina98 Ca sa-ti raspund la intrebare: si eu am puncte negre si imi fac o data pe saptamana o masca din albus de ou si malai (un albus + 2 linguri de malai). O aplic pe fata si astept sa se usuce. Cand simt ca incepe sa ma "stranga" pielea o indepartez cu ajutorul degetelor infasurate in pansament steril, iar ce nu se curata astfel se ia cu apa rece. De asemenea mai poti folosi Clean&Clear Blackheads sau masti cu argila (gasesti pliculete cu argila la orice Plafar). Ar mai fi o metoda des auzita, care, insa, la mine nu a functionat: infuzie cu ceai de musetel. Apoi incearca sa iti scoti punctele negre cu ajutorul degetelor infasurate in pansament steril. Dupa aceea clateste cu apa rece ca sa se inchida porii.
Buna, sunt bune mastile cu argila, cu aloe vera si asa zisele "masti-film" care in momentul in care se usuca se formeaza un fel de pelicula pe care o iei cu mana, nu sunt ca celelalte unde e nevoie sa te speli cu apa pentru a le indeparta. Sper sa-ti fi fost de folos. Bye
Buna!
Nu e nevoie de masti.S-au inventat apa si sapunul. Daca le folosesti cu regularitate o sa treaca singure.
Bye!
SweetAngel întreabă:
anonim_4396 întreabă: