Crudul adevăr este că punctele negre vor exista pe fața noastră absolut toată viața. Singurul mod prin care se pot diminua cât de cât este extragerea lor în mod corect cu o igienă perfectă la un anumit interval de timp. Măștile respective, ori făcute în casă, ori cumpărate și scumpe nu fac decât să-ți extragă o dată punctele negre( și în niciun caz toate), peste o săptămână îți vor reapărea. Sunt tentante, știu, însă asta este situația. Nu-ți fă griji
Spargi un ou, iei albusul.Il bati bine.Il aplici pe fata cu o pensulă, iar peste el pui servetele. Stai asa 30 minute, pana simti ca se intareste. Apoi o dezlipesti.
Buna! Daca iti pui masti nu o sa rezolvi nimic pe termen lung, doar pe moment. Cred ca ar fi mai bine sa iti faci o extractie profesionala la salon, ( parerea mea, nu trebuie sa faci neaparat asa ) dar incearca cu pasta de dinti, incearca pentru inceput pe o suprafata mica te ten sa vezi cum reactioneaza tenul. Nu e musai normal. Eu nu am incercat decat pe cosuri cu pasta de dinti dar nu pe intreaga fata. Succes! :*
Am fost la salon, dar mi le-a stors cu mana si peste putin timp au reaparut si doare.
Trebuie sa mergi la un salon bun. Sau la dermatolog
1. Suc de lamaie.
Stoarce lamile, si aplica sucul pe fata cu un burete sau ceva material din bumbac. Asteapta pana se usuca, dupa aia clatesti cu apa. Continua asta 2-3 saptamani ca sa se vada razultatul.
2. Ovaz si lamaie.
Umple un pahar pe jumatate cu ovaz. Stoarce o lamaie si pune 3-4 linguri de suc de lamie. Amesteca pana devine pasta. Punti-o pe fata si asteapta sa se usuce. Dupe, clateste cu apa (daca ese mai greu foloseste apa calda).
3.Cartofi.
Taie doua felii de cartofi si pune-tio pe zona cu puncte negre. Aceasta metoda poate sa elimine cearcanele.
4.Cartofi si miere.
Razuieste un cartof si amesteca cu miere.
Nu uita, nu o sa scapi de ele peste noapte. Aceste metode au nevoie de timp, poate cateva saptmani.
Cat trebuie sa tin feliile de cartofi pe ten?
In jur de o ora. Ti-am scris mai multe metode pentru ca pielea difera la fiecare. Poate te va ajuta felia de cartof, poate te va ajuta lamaia.
1.Gelatina si lapte -se incalzesc in cuptorul cu microunde 30 de secunde, se lasa sa se raceasca un pic si se aplica unde ai nevoie. Se lasa 30 de minute, pana se usuca si apoi se trage de masca. Este o masca peel of, adica prin tragere tu vei indeparta si punctele negre. Bineinteles, ca iti vor reaparea daca nu ai o rutina de ingrijire si curatare zilnic si corecta. Daca iti face placere intra pe canalul meu de YouTube Rusu Cristin si vei gasi aceasta masca si alte 2 metode.
милaя întreabă: