Tine-ti parul impletit in cozi (cat mai multe si mai stranse), timp de o saptamana si vei vedea ca iti va creste aprox. 3-4 cm! Da, e chiar adevarat.NU incerca prostii de la farmacie sau masti cumparate de par. Poti de asemenea poti sa iti faci tu masti pentru par acasa(aloe vera+ghimbir+menta+100ml ulei de masline face minuni sau si daca te pieptani cu un piaptam imbibat in ulei de masline ar fi foarte bine).Te pup draga mea si sa ai un par cat mai frumos si sanatos!
Este foarte importanta alimentatia, care sa cuprinda produse bogate in proteine, cum ar fi: ficatul de vita, ouale, fasole verde, peste si vitamina A, de exemplu morcovii. Se spune ca un consum marit de castravete ar stimula cresterea parului. Poti, de asemenea sa iei vitamine pentru par: Revalid(este eficient luat cel putin 3 luni), Miss Vitaal. Exista sampoane speciale pentru cresterea parului: "Sampon nutritiv pentru cresterea parului" de la Favisan, "Sampon cu extract de urzica" de la Corona etc.Ca tratamente naturiste poti folosi:
-infuzie de rozmarin, cu care iti clatesti parul;
-masca din ulei de ricin+galbenus de ou, se amesteca foarte bine si se maseaza pielea capului; dupa 1 ora se spala parul;
-poti sa-ti prepari singura un sampon format din 2 galbenusuri+ 2 linguri tinctura de brusture+ 4 linguri apa;
-FOARTE IMPORTANT este masajul zilnic al scalpului, in jur de 5 minute. Poti efectua acest masaj, pentru o eficienta ridicata, cu tinctura de ardei iute (foloseste aceasta tinctura doar de 2 ori pe saptamana). La mine a mers!
.Pai nu am folosit.Am auzit doar.Cu ulei de masline sau daca nu ai poti folosii ulei de floarea soarelui. iti dai direct pe cap,sau pui intr-un sampon,sau balsam.Iar daca nu vrei in varianta directa, poti cumpara de la corespondeti cum ar fi oriflame, avon etc...
Mie imi creste prea repede si tu vrei sa-ti creasca mai repede.incearca sa folosesti de la firma samponului si masca si balsam dar ai grija sa le iei pe tipul tau de par si pentru,,problemele''p care le ai tu cu parul (ex fire despicate,mentinerea culorii parului dupa vopsire,evident etc)sau mai era o masca cu galbenus de ou (parca),ulei de masline,zeama de lamaie. aplicai pe par la radacina, masai, mai stateai cateva minute si clateai.
Nu ai pentru ce, eu zic ti-am dat cv eficient si usor! Te pupam!:*
Dar am o intrebare cu ce ajuta daca il tii in coada? adica care e diferentain coada s-au lasat liber? cred ca ati inteles ce am in vedere
Puisor, daca folosesti ulei de masline o- sa vezi ca atunci cand te vei uita in olginda o sa tipi de bucurie.Nu comenta ceva ce nu sti! Depinde si de tipul de par pe care il ai. Mieintr-o saptamana, facandu-mi masca o data pe zi si caltind dupa aceea cu apa RECE mi-a crescut 3 cm .Deci.BV MIE
Poti te rog sami spui cum l-ai folosit? pe par uscat? si cit la-i lasat? intr-o saptamina3cm//////|?
Chiar nu mai plictisit...mi-a fost interesant sa citesc toate povestile la altii cum a fost. =)
Momentan folosesc ulei de ricin si la mine parul e cret si cind o sa ma duc luna viitoare la reimprospatarea capetelor desigur o sa mi-l indrepte sa inteleaga ce frezeaza si o sa vad daca a ajutat ceva uleiul de ricin daca n-o sa fiu multumita o sa incerc cum spune girlOMANADEAJUTORgirl daca intr-o saptamana creste 3 cm atunci in jumate de an o sa am parul dorit la sigur dar serios chiar m-am mirat cu ulei de masline 3 cm pe saptamana,de fapt ciar multa lume il lauda... apropo girlOMANADEAJUTORgirl spune-mi cum sa-l folosesc si de cite ori pe saptamana, mersi
Ce noroc am eu de voi ca daca nu ati fi, parul meu tot pina la umeri ar ramane
Mie imi place asa fel de par cum ai tu, la mine e cret rau de tot
si am senzatia ca nu mai creste
dar sper sa ma insel si ca uleiul de ricin sa aiba efecte
dar daca nu o sa incerc uleiul de masline...la tine cit e de lung parul?
xXxDreamsxXx întreabă: