Cea mai buna metoda pentru epilat e aparatul epilator, care te tine cam 2 saptamani, dar doare un pic. Cea mai buna marca este Silk-Epil si nu sunt scumpe.(il poti lua de la domo cu 80-200 lei):
http://www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Epilatoare
Daca nu ai aparat, poti incerca ceara, care si ea este la fel de buna, si te tine tot cam 2 saptamani., dar te doare putin.(Le gasesti in super-marketuri, ceele mai bune sunt de la Veet)
Ambele metode sunt bune. Bye bye si sper ca team ajuta. pup
Epilatul cu ceara
Epilatul brazilian (cu zahar)
Cu epilatorul
Benzi de ceara
Epilarea cu laser(sau permanenta) (costa si dupa o anumita perioada de timp parul creste la loc)
Ceara e o metoda destul de buna, dar sa stii sa o folosesti.
Mai bine te`ai duce la un salon si te face acolo cu ceara si nu e scump. Sper ca te-am ajutat :*
Cu ceara.cu benzi depilatoare.sau iti cumperi un epilator bun si nu mai dai banii in fiecare zi pe creme sau bicuri sau biguri cum s'o spune
Eu ma epilez la salon cu ceara si a inceput sa mi se rareasca parul si acum in luna august trebuie sa ma duc iar sa ma faca si nu am foarte mult par si ma tine cam o luna.Eu ti-as recomanda sa te duci la un salon si nu e nici foarte scump
Pai alte metode ar fi sa te epilezi cu ceara sau cu aparatul de epilat...doare, dar nu iti creste asa de repede parul
kalakkas întreabă: