Eu zic ca cel mai bine ii sa manaki un senvis si ceva fruncte intodeauna. Iti poti lua in fiecare zi altceva, intr.o zi portocala sau mandarina, in alta mar, sau banane ce iti plac:d
Sanvisu nu trebuie sa fie mare iti poti face o jumata sau daca nu iti ajunge iti poti lua 2 :d
daca ai cumva o brutarie prin apropiere poti intra acol inainte de scoala si sa iti iei ceva sanatos de acol :d O branzoaika, sau corn simplu. Unele ingrasa dar depinde de organismul tau.
Iti poti lua iaurt: simplu, cu fructe activia, etc
funda ?
Daca sandwich-ul pute ia-ti fructe de mare si cartofi prajiti esti culmea bluef4
Eu zic sa iei ceva fructe la tine, sau biscuiti... poate ai vreun chiosc in apropiere.sau ia un sandwich.sau un baton musli cu cereale si capsuni/cioco/cirese (mmm sunt bune)sau.nu stiu.ce iti place.bye
-corn.cu ciocolata,vanilie, capsuni, etc...
-senvis
-corn cu lapte(cel de la scoala)
-.cam ce vrei tu, ...doamneee ce mai intrebare...
Fructe, biscuiti, in niciun caz sandwich pentru ca baloneaza si pute din experienta colegului meu din fata
Daca nu te ingrasi mananca ceva sandwikuri facute acasa ceva consistent (fara snaksuri si prostii). daca vrei sa slabesti sau nu stiu sa mananci altfel atunci mananca fructe sau iaurt denala cu cereale. succes. dai detalii daca e
ThePrettyLittleLiars123 întreabă: