Ai putea sa iti faci o coada intr-o parte, ori sa iti prinzi 2 fire de par la spate [ eventual sa le si impletesti ], sau sa iti pui multe moatze adica sa iti faci multe coditze mici sau, ai putea sa iti faci doua coditze, dar sa pui elasticul mai jos .
Succes, Dora! :*
Cand am citit primele randuri ma gandeam ca esti o pustoaica de liceu(clasa XI sau a XII-a)dar cand spui ca esti in clasa a 7a cred ca o codita simpla este de ajuns. daca folosesti placa in exces s-ar putea sa il arzi.
Placa in clasa a 7a? De aceea infloreste afacerea cu mese si peruci; par pus cu clipsuri sau lipite de cap si ce stiu eu ce.
Du-te la un magazin cu chestii pentru par si ia-ti tot felul de cordelutze si agrafe, sunt multe chestii frumoase si interesante.
Mda pai eu nust ce sa zic kauta ceva pe net poate gasesti
Eu trec la liceu a9a si cred ca melg cu codite:X:X::X:X:
Dar o sa caut cv pe net poate gasesc daca vrei sa vorbim intra pe id meu:* bbe_tha posy
Parerea mea... si nu glumesc deloc... pune-i in valoare volumul! Cat mai mult! il poti face cu pheonul un pic " permanent " dar pentru scurta durata
@ crina.stiu ca merg la scoala si nu la discoteca
dar e prea vazut. o coada la spate sau 2 coditze, nu crezi?
Iti poti face o coada cv mai sus si sa o prinzi q o coada mare la spate. noi ii sp coditza de woody
Pai dc nu incerci sa-ti faci o coafura mai deosebit decat celelalte fete si eu trec a 7 si m-am gandit sa imi fac un coc dar nu orice coc nu de nunta mai intai iti despari parul in doua cu o carare dreapata pe urma iti faci doua spice din cele doua bucati de par din crestetul capului pana la ceafa cu capul ramas il ridici in sus iar dedesubt il peinzi cu cateva agrafe cum vei si gata ai terminat nu dureaza mult si gata mai am o alta varianta daca vrei mai usoara
Pai,ai putea sa-ti faci spicusorul de sus, si sa-l termini la ceafa si dupa aia, sa-ti faci doua coditze de jos. eu am incercat si mi-a placut. succes!