Întrebare recomandată | Alin0001 a întrebat:

Ce-mi trebuie pentru barbierit? Pentru prima oara.

Răspuns Câştigător
| IonutzBlackAndWhite a răspuns:

1.Curaj
2.Aparat de ras sau bic.
3.Gillette(spuma de ras)
4.Si o crema sau altceva pentru a nu te irita.
Cam atat. Funda? puppy dog eyes

14 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Surprinzator spuma de ras Gilette e cam nasoala. Insa aparatele de la ei sunt cam cele mai bune. Eu iti recomand Gilette Blue 3, se gasesc uneori la pachete cu reducere in supermarketuri si spuma de ras Intesa, dovedit una din cele mai bune mai ales pentru pielea sensibila. Fata de Gilette, Intesa e mai putin iritanta si in acelasi timp e mai cremoasa in timp ce Gilette e ca un fel de spuma de sapun.

Curaj pentru ce? ce copii...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai nevoie de : Gel de ras este mult mai bun decît spuma, pămătuf pentru inmuierea bărbii, si un balsam după bărbierit in caz că ai tenul sensibil si te iriti. Mult succes si atentie cu lama nouă nu apăsa că te tai. Mergi foarte incet si nu te grăbii.

| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Bic sau aparat de ras, spuma de ras, si spuma sau crema anti-iritatii dupa ras

| MarianAlex112 a răspuns:

Pai un bic bun si o crema de ras.

| MarianAlex112 a răspuns:

Eu nu am folosit nici o data crema sau alt ceva doar Gillette mach 3 si apa..si nu am nici o problema

| Unstopable a răspuns:

Barba laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Unstopable):

Foarte tare frate rolling on the floor)

| Constantin_Popa_1988 a răspuns:

Spuma de ras si bic, spor la treaba

| picard20 a răspuns:

Buna seara,Alin! Ati putea incerca sa va cumparati un big de barbierit corespunzator,se gasesc poate si la magazinul numit,,La doi pasi". Foarte practic va va fi un aparat de barbierit cu lama,dar pentru inceput un,,big" va va fi foarte practic. V-as recomanda ca dupa ce va obisnuiti,si barbieritul va deveni un lucru familiar pentru dumneavoastra, sa folositi lamele Astor, sunt mult mai bune si au o durata de folosire mai lunga decat Gilette, va spun din proprie experienta! Dar pentru inceput,,, big"-urile sunt cele mai bune!

| Zarul a răspuns:

Spuma de ras, sau gel de ras.
Iar apoi, un bic bun.De preferat sa fie cu AloeVera.
Ia-ti de la Gillette.

| Brasoveanu_Catalin_1998 a răspuns:

Iti recomand un aparat de ras! Este mai simplu in utilizare si nu ai frica de taieturi! Desigur si o crema dupa ras nu strica! Bafta!

| 202020202020202020202020202020 a răspuns:

Pamatuf,pasta de ras si big

| matias65 a răspuns:

Lama de ras si gel. big grin

| dragosbarli a răspuns:

Aparat de ras, spuma si o crema ca sa nu te iriti

Întrebări similare