| Ramo024 a întrebat:

Ce modele de cercei credeti ca sunt urati, de prost gust?

Răspuns Câştigător
| Demoiselle a răspuns:

Cercei. Iubesc cerceii. Daca vrei sa ma faci fericita, da-mi cercei!
Sa-ti povestesc ceva...
Eram la cumparaturi de Craciun cu o colega. Si-mi spune aratand catre o vitrina: "Simo, uite, eu bratari dintr`alea vreau de Craciun!". Si incepe sa rada. Mi-am dat seama ca era ironica si ca incerca sa-mi zica prin asta ca asa bratari nu ar purta niciodata.
Totusi, m-am apropiat de vitrina sa examinez cu mai multa atentie. Nu erau bratari...ERAU CERCEI!
Prin toata chestia asta incerc sa iti spun ca, din punctul meu de vedere cei mai oribili cercei sunt cei pe care ii confunzi cu bratarile.
Cerceii din aur, mari, care ies in evidenta - haoleu cati bani am eu - mi se par de prost gust.
Eu acum port mai mult argint, am renuntat la cercelusii din aur pe care i-am primit la botez desi parintii mei mi-au ales unii foarte foarte finuti. De asmenea am si cercei din fimo laughing, sau din plastic pe care ii asortez cu hainele ori de cate ori imi aduc aminte.
VAI! m-am intins la vorba! pa!:*

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. La mulţi ani!
De prost gust, adică oribili :
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:6, s:0&tx=107&ty=55
O seară plăcută :)!

pa, pa.

| baru a răspuns:

Sall. Ca si barbat, nu stiu daca este bine sa comentez, dar consider ca cercei, de dimensiuni mari, sunt nu urati, dar nu sunt atragatori. In al doilea rand, din punctul de vedere al barbatilor, femeile care poarta cercei mari, nu sunt prea bine vazute. Cred ca tot cea ce este ma refer la cercei, mic este si elegant. An nou fericit, si sa fi iubita. Pa!

| Cherry56 a răspuns:

Aia de tiganci mari rotunzi cu aur :-& si chestiile alea gen oase (nu stiu km sa iti explic) dar si multe piercinguri :-&

| evelynne a răspuns:

Aia mari rotunzi din aur...cum poarta majoritatea tigancilor.

| cinnamon a răspuns:

Covrigii auriti straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce e aur si e mult, pene, plastic, sclipici, mult prea lung si cei candelabru imi displac!
Eu prefer ceva simplu, feminin si discret.
Daca nu, mai bine nu mai port happy.

xoxo, didi

Întrebări similare