Si eu sunt pentru french dar si pentru un piersiciu foarte pal sau doar un lac simplu.
Eu as zice un alb sidefat putin mai transparenta se potriveste cu orce culori de imbracaminte ...sau un roz sidefat...
Incearca un franch cu ceva model mov si auriu, va arata superb, contrastul rochiei si frenchul cu mov si auriu, vei vedea ca ai sa fii invidiata.
Lac transparent, french, al sidefat sau mai exista o nuanta de alb dar sidef multicolor discret
Cred ca cel mai bine s'ar potrivi o manichiura french...manichiura french,, iti face mainile mai finutze.si se potriveste aproape la orice tinuta
Din cate stiu eu, rujul de pe buze trebuie sa se asorteze cu oja, nu neaparat hainele...De ex. daca ai un ruj rosu, iti poti oja unghiile cu rosu; Un ruj auriu, niste unghii aurii sau o culoare care sa faca parte din aceeasi gama coloristica, un ruj roz, o manichiura roz pal s. a. m. d... Daca tu ai o rochie mov iti dai seama ca ar fi prea mult sa iti faci o menechiura cu oja mov si sa te mai si rujezi cu mov...Incearca un lac de unghii, o manichiura french, ceva cat mai natural pentru a scapa de problema asortatului.
ioana_8925 întreabă:
ingeraspazitor97 întreabă: