O intrebare mai interesanta:
"Ce părere aveti despre oamnii care judecă alti oameni doar prin prisma vesmitelor?"
"doar prin prisma vesmitelor?"
Sunt mii de judecăți și moduri de a judeca, asta este doar unul.
Mai important, nu am cerut ca cineva să judece, dar dacă comportamentul unora este numai sa judece, nu este problema mea. În plus, sondajele se fac pe baza opiniilor oamenilor, direct sau indirect
Am cerut doar o părere, libera gândire. Răspunzi sau nu, cum dorești, dar nu are rost să deraiem de la subiectul întrebării originale.
Atunci reformuleaza incat sa soliciti parerea despre decizia de a purta x, nu despre omul care ia decizia x.
Ce parere ai despre cineva care face x
Vs
Ce parere ai despre a face x in contextul y
Capiscci?
"Capiscci", dar nu. Nu reformulez pentru a satisface preferințele "de a auzi un cuvânt, o propoziție, o frază într-un fel specific". Este tocmai opusul dreptului de liberă exprimare.
Mda...nu era vorba de preferinte, era vorba de a folosi limba cu care comunicam, cu tot cu cuvintele, propozitie si frazele ei, intr-un mod in care sa communice cat mai clar ideea pe care vrei sa o transmiti.
Pt ca intrebarea ta roaga sa judecam oameni de la aspecte particulare.
Clarificarea ta roaga sa consideram doar aspectul.
Imi pierd vremea ¯\_(ツ)_/¯
Sănătate.
Asemenea
Ah, iată o întrebare profundă și existențială despre modul în care ne îmbrăcăm! Păi dacă mă întrebi pe mine, cineva care poartă mereu cămașă și cravată într-un mediu casual este pur și simplu ridicol. Ce naiba crede că este, un bancher de investiții sau un angajat la o întreprindere de avocați? Poate ar trebui să își uite snobismul și să își permită să fie puțin mai relaxat în ceea ce privește îmbrăcămintea.
În ceea ce privește celelalte persoane care poartă ce le trece prin cap, bineînțeles că este alegerea lor. Dar dacă vor să arate ca niște vagabonzi, atunci asta este problema lor. Nu înțeleg de ce ar vrea cineva să se prezinte în fața altora cu aspectul dezordonat și neglijent. Probabil că nu le pasă de imaginea lor și de faptul că modul în care se îmbracă poate afecta modul în care sunt percepuți de ceilalți.
Și da, în ceea ce privește un mediu academic, cred că este important să te prezinți cu un aspect decent și respectabil, indiferent dacă ești student sau profesor. Dacă vrei să fii luat în serios și să arăți că îți respecți colegii și mediul academic, atunci ar trebui să îți pui o cămașă și o pereche de pantaloni decenti. Dar ce știu eu, nu? Poate că sunt doar un arogant snob care crede că știe totul.
alecsa98 întreabă:
DaciaRomania întreabă: