Buna!
Cea mai buna solutie este sa mergi la un salon unde sa iti poata da forma dorita,nu conteaza cat de groase sunt sau cat de lasate... Daca mergi la salonul potrivit iti spun eu ca vei fi multumita! Eu am lucrat in acest domeniu si sincer iti spun, in orice situatie se poate face ceva! Daca este pentru prima data cand te pensezi va fi foarte simplu sa iti faca ceea ce vrei tu daca te-ai mai pensat singura acasa si le-ai stricat forma, lasa-le sa creasca apoi mergi la salon ...
Nu incerca sa ti le faci singura pentru ca nu o sa fii multumita...iar daca incerci sa te uiti la tutorialele de pe youtube nu o sa iti iasa ca acolo!
Singurul sfat al meu, este sa mergi la un salon sau la o fata acasa care stie sa faca asa ceva si care a mai facut asta unor prietene de ale tale...
Bafta si nu te descuraja, totul se repara :*
Nu stiu exact ce inseamna ca sprancenele sunt lasate in jos dar du-te la o cosmeticiana priceputa sa le dea o forma eventual sa le si vopseasca. Cand esti acasa poti folosi creion sau fard de sprancene sa le dai forma care o vrei.
Hey! Stiu la ce fel de sprancene te referi. Chiar zilele trecute am pensat un tip cu astfel de sprancene . Ar trebui sa faci o vizita la salon daca se poate, daca nu ai putea sa te pensezi chiar tu. Ar fi bine sa iti scoti fire si din partea de sus dar si de jos, de asemenea ar fi bine sa le si tunzi iar apoi sa incerci sa ti le piepteni de jos in sus. Sper sa reusesti sa le aranjezi :*
Iti recomand o vizita la un salon, vei fi uimita de rezultate. Spune-i cosmeticianei ce forma doresti, vopseste-le iar dupa te poti pensa si singura acasa. Eventual cumpara-ti un creion poate face miracole ^_^