anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de castile de inot cu model pe ele,eu am primit una in genul asta, dar din cauciuc roz?

http://www.saratogafinelingerie.com/......stract.jpg

2 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Ma gandeam la casti de urechi dar ma rog happy Castile pentru par sunt bune, esti mai hidrodinamic, inoti mai usor, nu supui parul la toate chimicalele din apa puse sa impiedice dezvoltarea bacterilor, la mare impotriva bacterilor din apa si arata bine.La fel si ochelarii sunt buni pentru ca desi la multi nu le place sa arate "tocilari" si sa poarte ochelari de inot ei te ajuta sa vezi mai bine pentru cei cu talentu de a tine ochi sub apa nedezvoltat,ei ajuta la protejarea ochilor de apa seaca,fata de lacrimi care irita ochii si duce la infectii,majoritatea celor care se prezinta la oftalmolog avand infecti, si peste jumatate suferind de conjunctivita care este practic prejenta umflaturilor, bubitelor daca vrei in interiorul ochiului, si toate astea pentru ca au mers la strand, piscina, mare unde toti oameni cu tot felul de boli de piele sau altele intra in apa raspandind bacterile si eventual usurandu-se de treaba mica in apa.

| doinitza94 a răspuns:

Pai in ce consta intrebarea? Daca ne place modelul, sau daca stim cum e calitatea castilor de acest tip?

Mie una imi place, mai ales daca este rooooz.