| milkyway2000 a întrebat:

Ce parere aveti de copii care la 13 ani se duc fardati la scoala?(fetele)?

Răspuns Câştigător
| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu una nu am o parere buna despre aceste fete.O sa se imbatraneasca,ele habar nu au la ce pericole se expun.
Si nu e sa zici ca folosesc si ele putin strugurel,niste corector si cam atat,ele se dau cu o gramada rimel,fond de ten,ruj strident,unghii false(da stiu,era vorba de machiaj, dar am vrut sa scot in evidenta si asta), fard de pleoape.Vai de mine, la 18-20 de ani o sa arate a 30 sau vorba lui @adorciocolata a 40.
Mie mi se par destul de ridicole...adica asta e parerea mea.De la 18 ani un fard mai discret merge, dar de la 13 ani...isi distrug copilaria.In loc sa fie ele naturale, inocente si micute ele vor sa para "mature".Din pacate numarul fetelor care se machiaza de la varsta asta este in cresteresad
Numai bine.

9 răspunsuri:
| Bєíbч a răspuns:

Copii care nu au cu ce sa iasa in evidenta :-J

| KellyGreen a răspuns:

Mi se pare ca nu isi dau seama ce fac. Cand o sa aiba 25 de ani o sa arate ca la 50, o sa le apara multe bubite pe fata. Nu am o parere prea buna, adica ok sa zicem ca ai cosuri si folosesti corector, ca iti dai cu niste balsam de buze, nu te poate acuza nimeni, dar ma enerveaza cand le vad cu o tona de rimel pe gene, cu o tona de fond de ten pe fata, cu cel mai roz ruj pe care l'au gasit la magazin, nu cred ca se uita in oglinda inainte sa plece de acasa.

| adorciocolata a răspuns:

Nu mi se pare corect ca o pre-adolescenta sa se machieze strident. Este bine sa foloseasca un gloss dragut (nude, roz deschis sau piersica), balsam de buze, un corector din cand in cand si putin rimel daca este nevoie. Fardul de pleoape, creionul de ochi si de buze si rujul le maturizeaza. De fond de ten sau pudra nici numai vorbim. Pe la 20 ani vor arata ca la 40 de ani. Fondul de ten si pudra usuca tenul, iar un ten uscat mai tarziu duce la aparitia ridurilor. Nu este frumos ca o fata de 13 ani sa se machieze strident. O maturizeaza. Asta a fost parerea mea.

| anddclaus a răspuns:

Parerea mea este ca depinde de la persoana la persoana
De ex : eu am o colega in clasa (13 ani) si pare de 16 iar daca apare fardata la scoala nu mi se pare nimic iesit din comun
Dar cand vin celelalte fete care arata de 13 ani chiar nu mai stiu ce sa faca ca sa iasa in evidenta

| jwrules a răspuns:

Sincer? mi se pare o prostie.eu sunt in clasa a 7 si a niste "fetoaie" care se dau cu fard zilnic si au o mie de cosuri.Sincer daca ma intrebi pe mine, nu mi se pare normal.nu cred ca ar fi frumos sa ai cosuri(parerea mea). fetele la 13 ani sunt foarte tinere nu merita sa-si strice fata care a fost frumoasa pana la vastra aceea.ele trebuie a fie naturale, sa aiba fata ca laptele de curat(etc.). oricum pe la 20/60 ani de ani o sa arate cu 15 ani mai batrane...ele treuie sa aiba diferite personallitati nu sa se faca vazute de baati:happy

| ToxicEcstasy a răspuns:

Daca acum se machiaza, pe viitor o sa arate cam asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres =]
Sau : http://www.google.ro/......tp?/imgres

| Kerli a răspuns:

Niste chimonosite increzute care se cred cele mai tari.
stii de ce se duc asa pictate si imbracate la scoala? pentru ca n-am unde altundeva sa-si etaleze "valorile"

| Kerli a răspuns:

Eu am aproape 15 ani dar nu-mi place sa ma aranjez si sa ma imbrac nu stiu cum la scoala. De obicei imi prind parul si ma imbrac simplu (blugi, bluza/camasa, hanorac). Ma duc la scoala sa invat nu sa fac parada modei.

| milkyway2000 explică:

Mersii mult.eu oricum nu ma machiez ca am numa 12 da sunt pe net romanace de 13 care arata cum sa te fardzi si alte cacaturi si nici macar nu arata bine

Întrebări similare