| LoveMadScience a întrebat:

Ce parere aveti de epilatul pe maini?
Merita sa te faci sau dupa creste repede? Si ce alegere e cea mai buna? Crema/ ceara/ epilator/ lama? Funda big grin

8 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

Daca vrei sa te epilezi pe maini faci o mare greseala. Sa nu crezi ca parul o sa stea asa tot timpul. La o zi-doua iti creste iar, si daca nu-l dai iarasi jos o sa creasca foarte urat ( gros si extrem de vizibil ), dar daca vrei neaparat sa te epilezi pe maini, epileaza-te definitiv, va fi mai costisitor dar va trebui sa te epilezi doar de vreo doua ori si n-o sa mai ai probleme cu parul, dar daca nu-ti permiti si totusi vrei sa te epilezi incearca cu crema, dar totusi nu ti-o recomand.
P.S. Toti oamenii au par pe maini, chiar si blondele, doar ca la ele nu prea se vede, asa ca n-ar trebui sa-ti fie rusine ca ai par pe maini.

| Andradutzza a răspuns:

Eu zic, daca vrei neaparat sa te epilezi pe maini. cel mai bine ar fi cel definitiv. dar daca nu ai vrea ala. eu zic cu ceara. la mai multe sedinte, adica la mai multe epilari. firele de par se raresc. big grin

Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti brunet/a, merita sa te epilezi pe maini, pentru ca va creste aproape la fel.
Daca ai parul mai deschis la culoare, s-ar putea sa iti creasca mai inchis.
Parul va creste in functie de metoda de epilare folosita.
Creme si lama au cam acelasi efect...adica in 2 zile deja incep sa creasca "tepii". laughing
Epilatul cu ceara sau cu epilatorul doare, insa parul incepe sa iti creasca cam dupa o saptamana (cel putin).
Sfatul meu este sa alegi intre ceara/epilator/benzi.
P.S: Daca incepi sa te epilezi pe maini, va trebui sa te epilezi mereu...creste putin mai des, dar e atat de placuta pielea catifelata si fara par, incat vei deveni aproape dependent/a laughing.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sincer...eu nu ma epilez pe maini.
Dar daca chiar vrei sa o faci, recurge la epilarea cu ceara, e cea mai buna metoda dintre toate.
Te pup!

| Aaxell a răspuns:

Daca parul tau de pe maini nu iese chiar atat in evidenta eu iti spun sa il lasi acolo, daca ai sa il iei odata-de 2 ori o sa creasca mai des, mai intunecat. Sincer te sfatuiesc sa nu fac prostia asta. Simte-te bine asa cum esti, nu numai infatisarea conteaza. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o prostie. Eu il aveam puf pe maini, blond. Dar de, m-a pus al de jos sa ma epilez cu bigu ca sa fie fiiiiin, si era fin o zi cam asa dupa crestea gros si naspa. Eu ceara nu as suporta, am incercat cu benzi si socu a fost prea mare straight face. Eu ma epilez acum cu epilatoru pe maini, initial doare dar dupa mai multe epilari te obisnuiesti.

Ideea e sa nu te epilezi, e o bataie de cap.

| LorenaAnca a răspuns:

Buna!
Eu iti recomand sa nu te epilezi pe maini. Daca folosesti crema sau lama iti a creste mai des si mai negru. Cu epilatorul va durea la inceput dar apoi va deveni si o bataie de cap. Ceara ar ramane singura varianta acceptabila, dar eu zic ca nu merita.
O zi buna!

| IonelaaaS a răspuns:

Eu zic sa nu te epilezi pe maini happy