Bună.
Foarte bine că ți-ai luat, să le porți sănătoasă.
Merg mult pe uscat, pe vreme udă sau ninsoare, încălțare din piele obligatoriu.
Pa, pa.
UGG-UGLY-URATE
Deci in primul rand nu imi place sa port fake-uri.Iar in al doilea rand nu sunt pe gustul meu, chiar nu imi place nimic la ele. Dar daca tie iti plac iti doresc sa nu ti se toceasca talpa ( asa cum am vazut la mai toate fetele) si sa nu te uzi la picioare! Sa le porti sanatoasa
E adevarata chestia cu "iti strica mersul, iti deformeaza usor piciorul" dar asta e o chestiune de timp. Ca sa iti deformeze piciorul ar trebui sa le porti timp de un an numai pe ele incontinuu, si asta nu se va intampla. Intr`adevar sunt frumoasa, mie imi place cum arata fetele in ele. Si eu am cateva perechi si imi place mult sa le port, sunt comode si calduroase.Dar la umezeala nu rezista bine, si asta e un mare minus. Si daca nu intra apa in ele, se uda pe suprafata si arata urat.
Oricum, pentru o vreme potrivita, sunt pro. Merg foarte bine cu un sfeteras cu maneci pana la cot, colanti negri, sau pantaloni negri.
Am si eu Ugg si sa stii ca nu deformeaza piciorul daca sunt originale, talpa se toceste numai la fake'uri, iar apa in ele nu intra deloc. Au un mare dezavantaj:aluneci cu ele, pot sa fie cele mai originale ugg'uri ca tot aluneci. Sunt niste cizme foarte bune si sa stiti ca sunt multe modele nu doar cizme care sunt mai botoase in fata. Eu mi-am cumparat si pantofi de la ei si sunt super.
Mie imi plac mult.Calduroase, la moda, usoare si comode.dau un aer relaxant tinutei. Am 2 perechi pana acum, dar imi mai doresc o pereche crosetate:D http://www.fiora.ro/cizme/cizme-australia-cardy-crosetate-roz.html
Contra forever.Nu inteleg ce vedeti voi la ele, sunt URATE.Iti deformeaza in timp mersul de o sa mergi ca o rata schioapa dupa ce a baut rachiu :\ Plus ca pe ploaie/zapada se uda si daca mergi pe gheata cu ele,ai belit belingheru'.Si acum, toate pitipoancele poarta din astea, "ca-s la moda".Nu stiu ce gusturi ai, dar vad ca ai scris corect gramatical si fara " :X >
Sunt superbe eu le ador! are si sora mea unele de anul trecut, tot gri si inca arata bine.planuiam sa-mi iau si eu dar nu merg cu paltonul meu rosu
Nu iti fa griji daca nu merg la pantalonii rosii. poti sa ii porti la alti pantaloni sau sa iti iei o pereche pe alta culoare.de exemplu crem e neutru si merge la orice pantalon.
Ea a zis palton nu pantalon
Heii
Am si eu o pereche de UGG crem si imi plac foarte mult
E adevarat ca iti deformeaza mersul dar asta doar daca le porti incontinuu.
Ai grija sa nu le iei pe ploaie sau zapada!
Daca tie iti plac si te simti bine in ele nu trebuie sa iti pese ce cred ceilalti despre ele
Eu le iubesc! Si eu am UGG-uri gri, din piele intoarsa, de la UGG Australia.
1. nu se deformeaza piciorul doar la fake'uri
2.nu te uzi in ele doar daca sunt fake'uri
3.sunt comode si tota lumea poarta =]]] eu am 3 perechi 2 originale si o pereche care e replica
De obicei arata foarte bine dar cand nu le speli bine iti raman urme care nu se mai duc, iar cand mergi cu ele se lasa si eventual poti sa iti rupi glezna. Sfatul meu este sa iti iei niste SKECHERS!
kalakkas întreabă: