| Emeraude a întrebat:

Ce parere aveti de fondul de ten Affinitone? As vrea si eu un scurt review din partea celor care l-au folosit, multumesc.

Răspuns Câştigător
| I U L I A a răspuns:

Fondul de ten Affinitone este chiar foarte bun din punctul meu de vedere in primul rand nu se strange pe fata rezista mult si eu de vreo 4 luni il folosesc si pot sa spun ca sunt multumita si in privinta pretului big grin

6 răspunsuri:
| Emeraude explică:

@aLaLa: Nu cred ca e unul dintre cele mai scumpe... cauta un fond de ten Estee Lauder sau chiar Dior... si o sa ti se para chiar un chilipir dpdv al pretului Affinitone.winking

| LadyZuza a răspuns:

E extraordinar, sys-ul meu a avut si era superba cand il aplica!

| YLLL a răspuns:

Mie imi place. Lam luat cu 25 de lei, culoarea Golden Beige si se intinde perfect.

| bells a răspuns:

L-am avut si eu dar mi se pare aiurea.adica mie imi lasa urme pe fata desi foloseam burete special pentru fond de ten si desi tenul meu e f curat.Eu il folosesc pe cel de la Seventheen e f bun plus ca are si Spfhappy

| ButterFly_8644 a răspuns:

Nu cred ca e unul din cele mai scumpe laughing.

| aLaLa a răspuns:

E super! Eu folosesc Opal Rose (9) sau cateodata Golden Beige(24). E unul dintre cele mai bune si bineinteles unul dintre cele mai scumpe (Intre 30-40 lei __depinde de magazin ). Folloste-l si te vei convinge!

Alala

Întrebări similare