anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de hainele ( daca asa se pot numi ) de la starshiners? Sincer mie mi se par ORIBILE! Multora am vazut ca le plac, dar eu le detest. Sunt chiar de prost gust ( pentru mine ) Iar fetele care le prezinta mi se par scunde si mai bune pentru playboy decat ca fotomodele. Voi ce credeti? Scuzati de ce am zis... e doar parerea mea...Adica, voi credeti ca se compara cu hainele de la C.Chanel, Chloe, sau Miss Dior? straight face

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| 女明DongRi a răspuns:

Da ce fotomodele, parca sunt de pe centura.bronzate la extrem si blonde deschislaughing).mai sunt si grase pentru un fotomodel, iar hainele- nu pot sa zic ca le urasc fiindca nu mi-am luat nimic de acolo, asa ca nu stiu ce calitate au, ar mi se par kitchioase.happy

4 răspunsuri:
| Patricia a răspuns:

Mie mi se par oribile si mai ales uratele alea care pozeaza

| friday a răspuns:

Oribile,si fotomodelele, si hainele straight face.Asa ceva n-ar trebui sa existestraight face

| lunarwolf a răspuns:

A zis cineva ca se compara chestiile alea cu C.Chanel, Chloe, sau Miss Dior?
Sincera sa fiu,de-acolo imi place un singur top. Sunt cam de prost gust,nu neg,insa multora le plac, dupa cum ai vazut. Nu are rost sa le comentam noi alegerile vestimentare - fiecare se imbraca cu ce vrea, chiar daca noua ni se par ridicoli. :d
That's it.n-avem ce comenta.laughing

| mdia13 a răspuns:

Au preturi cam mari si hainele nu sunt de asa o buna calitate. Dupa mine majoritatea hainelor de acolo sunt de pitzi...
Acuma normal ca nu se compara cu Chanel sau alte firme renumite...dar nu toata lumea are atatia bani sa dea 4000 de euro pe o rochie. Dar de exemplu sunt site-uri de haine calumea pe internet...bonprix, otto, dreamfashion, ama fashion, etc