Imi plac dar nu am avut pana acum si nici nu cred ca voi putea purta.Am probleme cu vederea...:(Oricum la mine se schimba culoarea ochilor de la verde la caprui:D
De stiut nu stiu, dar poti cauta pe net. Cele mai ieftine sunt in jur de 120 ron din cate stiu eu.
Uite aici mai multe detalii:)
http://www.lentilecontact.ro/
Cred ca mai intai trebuie sa faci o vizita la oftalmolog pentru ati pune lentile cosmetice.Asa am auzit si eu.
Pai am 2 colege care si-au pus, si le sta super fain, am vrut sa pun si eu dar mam razgandit pastrez albastru asta:d, cat despre pret 100 de euro asa am inteles
Am o parere foarte buna despre lentilele de contact Eu nu am purtat niciodata, insa am vazut multi care poarta si chiar le sta bine Nu stiu sigur cat costa
Draga mea, nu stiu ce sa spun.Insa iti spun sigur ca cel mai bine ar fi sa te gandesti foarte bine inainte sa faci o alegere buna sau proasta;
Am inteles ca arata foarte bine...numai ca exista si un risc daca se intampla sa intre praf sau sa se infecteze apar complicatiile.Insa pana atunci :Numai Bine!
Daca esti din Bucresti, te duci frumos la magazin oftamologie ceva de genu' si ceri lentile de contact cu culoare, si costa doar 100 lei m-am interesat eu.