| inna a întrebat:

Ce parere aveti de modele? Eu desi am fizic de model, nu prea ma incanta sa devin model sa ma duc la o agentie.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e misto. Scoti bani frumosi + roiesc masculii in jurul tau si ai de unde alegewinking

12 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Eu am avut multe tentative de a deveni model si am primit destule oferte dar am refuzat pentru ca in Romania modellingul e prostitutie mascata.Sincer!

| Marii a răspuns:

Daca visul tau este sa devi model, du-te cat mai repede la o agentie. Parerea mea despre modele nu`i una buna, asa ca ma abtin sa o spun.

mira
| mira a răspuns:

Depinde de idealul pe care ti l-ai fixat. Daca inveti foarte bine si vrei sa faci cariera intr-un domeniu stiintific, viata de model ti-ar rapi mult timp. Daca n-ai astfel de ambitii poti imbina cartea cu podiumul.Trebuie sa ai totusi o chemare, meseria asta sa devina irezistibila pentru tine.Gand bun. Mira

| ioanaa a răspuns:

Eu din proprie experienta iti zic ca e foarte greu sa reusesti ca model. Intalnesti tot felul de oameni care se asteapta sa faci compromisuri pentru a ajunge undeva. Sau unii care considera ca daca esti frumoasa, esti si proasta. Am avut ocazia sa le dau unora peste nas cu faza asta. Trebuie sa ai multa rabdare si sa stii ce sa alegi ca sa-ti fie bine. Si depinde unde vrei sa ajungi. mie mi-e bine asa cum sunt, nu vreau sa ma stie o populatie intreaga. Anonimatul e mai potrivit pentru mine si pot refuza multe tampenii, pentru ca nu am cum sa decad, am niste principii la care tin f mult.

| Lory_2572 a răspuns:

De ce nu? Eu sunt model si crede-ma ca ai o groaza de avantaje... e obositor intr-adevar ca ai f multe drumuri de facut, dar merita.Acum am mai renuntat caci am deja cativa ani si am serviciu, asa ca fac doar in week-enduri.deci, nu mai sta pe ganduri...mergi.

| MADALINAAAA a răspuns:

Si eu sunt model. E o meserie frumoasa, atat timp cat renunti la toate compromisurile! Si daca esti model, nu inseamna ca nu esti inteligenta.toate fetele care le cunosc, sunt chiar foarte destepte.stiu engleza f bine, asta nu inseamna ca trebuie sa stie si matematica pentru ca.chiar nu-i trebuie.bine,mai intalnesti fete care ar da orice numai ca sa ajunga cunoscute!

| Dl.Inginer a răspuns:

Despre promovarea si cariera in modelling am auzit numai lucruri rele. Cunosc persoane care mi-au confirmat faptul ca nu se promoveaza numai pe frumusete si ca ti se cere sa intretii relatii sexuale pentru a avansa. Eu iti recomanda sa incerci sa faci altceva ce iti place si daca se poate sa iti puna si corpul in valoare.

| ka2 a răspuns:

Si eu cu toate ca duc putin spre Stallone, nu merg la Hollywood! De ce sa nu mergi? Poate ca e timp pierdut, castiguri mici... si poate stai intr-un orasel unde nu se apreciaza lucrul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e o meserie la urma urmei. dar care te tine pana la o anumita varsta.Deci trebuie' sa fi rapida sa-ti gasesti pe unu' cu bani sa te intretina cat mai repede.laughing)
Si eu am fizic de model.doar ca imi mai trebuie vreo 5 cm in inaltimelaughing)Asa ca...nu m-am apucatlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna: ai dreptate, nu corespunde principiilor tale morale.

| clara a răspuns:

Asa este; asa ca nici eu nu-mi bat capul sa ies din anonimat, pentru ca nu-mi place sa fac compromisuri.si sunt sigura ca exista multe fete in situatia asta. te sfatuiesc ca, daca vrei sa nu te ia un baiat doar pentru fizicul tau.sa nu-ti alegi cariera de modelling.

| bc83boom a răspuns:

Ce sa zic, sunt frumoase si atragatoare, dar sunt putine inteligente, au putine cultura generala si sunt la fel de putine care-si gasesc echilibrul in viata, sau nici macar nu stiu ce inseamna, pacat ar putea mai mult.