| Rose_2860 a întrebat:

Ce parere aveti de Nicole Scherzinger nemachiata, in aceasta poza?
http://www.faracuvinte.com/displayimage-10-62.html

22 răspunsuri:
| Nic a răspuns:

Sincer sa fiu nu vad asemanari intre cele 2 poze, nu cred ca e ea happy

| Notme a răspuns:

Mie nu mi se pare urata.doar nearanjata, la fel cum suntem toate in fiecare dimineata. Plus ca a fost pozata inspre sa iasa urat sa critice lumea.

| ZuuZaaA a răspuns:

Eu una nu cred ca e tot ea...desi sunt unele asemanari, spre exemplu buzele

| ZuuZaaA a răspuns:

B3auty, cine a zis ca suntem toate asa in fiecare dimineata?laughing. vb in numele tau happy. cel putin nu in halul asta.
Eu una nu ma machiez never ever asa strident...incat sa se vada asa de rau diefernta cand sunt nemechiata...
Eu as putea spune ca dimineata arat cel mai binelaughing... aavand in vedere ca imi sta bine somnorasabig grin(bine, exagerez putin.nu imi sta cel mai bine dimineata, dar oricum)
byehappy

| any_1988 a răspuns:

Nu prea seamana pozele intre ele dar tipa din poza stanga arata bine chiar daca e nemachiata.

| uzzi92 a răspuns:

Parca ar fi o bunica...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu e prea urata happy
Dar sigur e aia?straight faceCa nu prea seamana pozelewinking

| spiridush2012 a răspuns:

Nicole arata bine si nemachiata, sunt altele care arata mult mai rau

| alecs871 a răspuns:

Nici mie nu prea par sa imi semene. Nasul parca este diferit.

| tweety_8071 a răspuns:

OMG! deci va dati seama ca e asa de urata incat altii nici nu o recunoscrolling on the floor
. Ea e fratilor!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pun pariu ca ea nu arata atat de rau ca in poza prezentata. doar ca au prins-o intr-un moment in care se schimonosea. asta nu inseamna ca fata ei este schimonosita cand nu este machiata, ffs. mie nicole mi se pare o femeie foarte frumoasa happy. si evident ca se machiaza strident, ca sa ii raspund si lu zuzu15. este vedeta, vedetele au o oarecare imagine de scena. nu e ca si cum s-ar machia asa tot timpul.

| mada_5987 a răspuns:

Cum sa nu fie ea? este ea! si este foarte frumoasa nemachiata doar ca in poza se stramba. voi nu va strambati niciodata?

| Vyio a răspuns:

Este ea in poza, dar a fost fotografiata exact in momentul in care se stramba.
Are o piele frumoasa, fara pete sau riduri, din cate vad eu. Si ce daca nu e machiata? Are voie sa iasa din casa cum vrea ea, sa se machieze cum vrea, oricat de mult sau de putin doreste.

| cristiniqzapa a răspuns:

Am vazut un material si sigur ea estewinking
Dar analizati si voi. Nu e prinsa nici intr-o ipostaza calumea si nici nu e aranjata. Totusi e destul de frumoasa si nemachiata. Si ca femeie, machiata sau nemachiata tot un sex-simbol ramanewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E pozata la plaja. nu dimineata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este aceeasi persoana...imi dau seama dupa buze, dinti, zambet si alunita de pe barbie

| Morphine21 a răspuns:

E adriana lima aia scrie si acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia nu e Nicole Scherzinger. E alta.

| MissCarterM a răspuns:

Da aia nu e nicole

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In poza aceea nu este nicole.ai grija ce poztezi!

| DarinaLove a răspuns:

Nu e nicole scherzinger
e o fata blonda
cel putin asa mi-a dat mie laughing

| Luissa123 a răspuns:

Tot ea e...