| AureliaM a întrebat:

Ce parere aveti de oriflame si despre produsele din catalog?:*

9 răspunsuri:
| alinoovsky a răspuns:

Salut! Si eu sunt reprezentant Oriflame si multe dintre clientele mele sunt incantate de produse.Atat produsele cosmetice cat si cele pentru corp sau par sunt bune.Eu folosesc si cosmetice si sampoane si creme de corp si sunt foarte multumita!

| ThinkAgain a răspuns:

Da sunt foarte bune
am o prietena care e reprezentant si kla oriflame si la avon de cateva luni bune
de cand e reprezentant la avon nu a comandat deloc nimic
dar la oriflame da comanda produse cu sume asa de mari incat primeste reduceri peste reduceri(cataloagele merg pe la 20 de fete de pe aici si toate isi comanda de la oriflame nu de la avon) de exemplu luciurile de puze de la avon su putin ml (4 sau 7 ml) si sunt mai scumpe pe cand cele de la oriflame au mai multi ml ( 10 ml) si sunt mult mai convenabile la pret

acum am sa fac o mica paranteza
iti recomand produsele Giordani Gold chiar daca sunt un pic mai scumpe sunt foarte bune
sper ca te'am ajtat

| TrixLove a răspuns:

Eu sunt reprezentanta Oriflame si din punctul meu de vedere si al prietenelor care cumpara de la mine, mi se pare ca Oriflame difera de Avon deoarece Avon se ocupa de aspect : ei vand fardur, rujuri, fonduri de ten si altele care tin de aspect, dar Oriflame, pe langa faptul ca are si chestii de-astea, se ocupa mai mult de ingrijire. Ei vand creme de ingrijire, sampoane, sapunuri si alte geluri de dus. Orice tine de igiena. Eu consider ca e mai ok Oriflame-ul, dar depinde de ce vrei sa cumperi. Ca preturi, mi se par foarte ok. Depinde la ce te uiti. AU multe oferte. Ma rog. Parerea mea.

| RoxxuInna a răspuns:

Mai bune sunt cele de la Avonbig grin

| RфZaημtzα a răspuns:

Cat de cat acceptabile.

| anonima13 a răspuns:

Pai e o firma buna, are produse buna...fondurile de ten, balsamurile de buze.am vazut ca un parfum de la ei era in top 10 de curand. dupa mine singura tampenie la ei este ca nu pagini parfumate la parfumuri decat foarte rar...in rest e o firma bunahappy

| JustDareToDream a răspuns:

Eu sunt reprezentant, am o parere foarte buna despre Oriflame: produse bune, comisioane mari, sansa de a-ti face propria afacere... numai de castigat! Daca vrei sa devii reprezentant Oriflame, te pot ajuta: me_oriflame@yahoo.com.

| Raamonikaa a răspuns:

Niste porcarii, ca si cele de la Avon.

| Minodoraa a răspuns:

Oriflame are produse naturale spre deosebire de Avon unde catalogul ala e plin de produse unele mai ieftine ca la Oriflame dar nu sti ce contin...

Întrebări similare