| larisar a întrebat:

Ce parere aveti de produsele cosmetice de la metropolitn selection ( www.metropolitans.ro )? ce calitate au?

6 răspunsuri:
| KeepCalm a răspuns:

Pe o scara d la 1 la 10... calitate 7winking

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Calitatea este foarte buna iar preturile sunt foarte bune! Eu sunt reprezetant iar daca doresti sa te inscrii/sau sa-ti comanzi ceva scrie-mi in privat.big grin

| anka a răspuns:

Sincer parfumurile persista si miros destul de bine in special Citrus Bene Fresh. Cremele sunt emoliente atat cele de maini cat si cele pentru picioare. Rujurile sunt grase si persista. Gelurile de dus si sapunurile lichide miros destul de urat, le prefer de 1000 de ori pe cele de la Avon. In rest nu am folosit altceva.

| Andreea_2261 a răspuns:

Eu folosesc de o perioada produsele lor si sunt ok, nu exista diferenta intre produsele de la Avon, Oriflame sau Metropolitan...decat de pret. Si ideea preconceputa a tuturor cand descopera produse cu care nu sunt obisnuiti. Daca vrei mai multe detalii despre produsele Metropolitan lasa-mi un mesaj. pusi

| mhmaddie a răspuns:

Eu am de la Metropolitan intaritorul de unghii Catherine Arley si pudra compacta Isabelle Dupont. De ambele produse sunt multumita, dat fiind ca preturile sunt accesibile.

| caramica a răspuns:

Daca vrei sa stii mai multe despre produsele metropolitans intra pe http://shop.metropolitans.ro/......a/DIV0K0Sp
te inscrii si primeste o apa de parfum si o crema gratuit