Scumpe, am prins si produse expirate
mai bine cumperi din magazin, vezi tu culoarea de fond de ten, machiaj, ruj etc mai bine decat in catalog
Majoritate sunt bune, cu exeptia fondurilor de ten, care sunt de proasta calitate. Sunt mult mai ieftine decat produsele din Sephora, Douglas, Mac etc...
Sunt super!
Mie imi plac mult produsele de la Avon mai mult de cat cele de la Oriflame.
Avon este cea mai buna firma!
pa!
Avon are produse ieftine. Doar atât. Calitatea este foarte proastă, însă. Nici cele de la Oriflame nu-s mai bune, cu excepţia fondului de ten Giordani Gold. Eu aleg Sephora, Bella Pierre, Mac etc.
Sunt... modeste. Nu pot să spun proaste, dar se putea mai bine. Adică sunt cam pentru orice buzunar dacă nu ai așteptări mari.
Am văzut că al lor tuș lichid e cel mai prost posibil. Fondul de ten lasă și el de dorit, nuanța fiind diferită de cele mai multe ori de cea din catalog (alt motiv să le testezi direct din magazin) și apropiindu-se de efectul mască.
Creioanele dermatograf sunt foarte bune. Și rimelurile-s ok.
Și parfumurile la fel, drăguțe: rare pearls, far away, celebre.
Mai bine mai economisești și iei de la alte mărci de renume: Sephora sau Bourjois, de exemplu.
Doar gelurile de dus primite cadou atat este bun de acolo rest
Nu folosesc nici un produs din acea gama pentru ca sunt de ft mare proasta calitate!
Strange bani si cumpara produse ( Mac, bourjois pentru buzunar mai mare Dior sunt cele mai bune )
Si te tin mult mai mult si nici nu iti dauneaza tenului atat de tare.
Fa cum vrei dar ai sa vezi diferenta uimitoare dintre un ruj marca Avon si unul din marca Dior!
Sunt bune si ieftine.Are unele produse chiar foarte bune cum ar fi mascara mega effects.Le recomand!
Sunt produse de foarte buna calitate...am multe produse de la avon.
Dar sunt si scumpe... :/
Unele produse sunt foarte bune altele mai putin bune.La parfumuri o alegere buna este parfumul little black dress pentru femei si pentru barbati black suede touch iar produsele de la planet spa sunt extraordinare iar la cosmetice cele de la luxe marca loredana groza.