| claudia960 a întrebat:

Ce parere aveti de produsele lady's :d primul raspuns are funda+vot iar celelalte >vot:

Răspuns Câştigător
| bambi12313 a răspuns:

Sincer o prietena de-a mea este reprezentanta si a avut foarte multe mostre cu parfumuri care miroseau foarte urat de exemplu acele parfumuri cu aroma de liliac nu erau deloc placute mai frumos miroase liliacul natural si la fel am vazut si un tus de ochii care nu mi-a placut parerea mea este ca daca vrei un produs bun ia-ti ceva de la avon nivea farmasi sau loreal

11 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Mie imi plac produsele Oriflame pentru ca sunt reprezentant

| anutza a răspuns:

Inscriu persoane serioase, dinamice, inteligente, care isi doresc obtinerea unui venit intr-un mod usor si placut. Puteti fi eleve, studente sau salariate, colaborarea cu ORIFLAME va va aduce doar avantaje, fara sa va ceara mult timp sau efort. Poti sa-ti comanzi produse doar pentru uz personal, sau poti incepe o afacere, vei beneficia de aceleasi avantaje.

La Oriflame primesti cele mai mari comisioane din vanzari si produse de calitate! Inscriere gratuita:

-23-40% din valoarea comenzilor; -puteti plasa comenzile online; -produse cadou si oferte speciale pentru noii inscrisi;

-NOU! livrarea comenzilor la domiciliu

-participarea la concursuri si competitii; -sansa de a promova rapid la conducerea unei echipe; -sansa de a deveni director care, pe baza performantelor de vanzare, ating un nivel mai mare de 5000$ vanzari coordonate.

-aveti permanent sprijinul unui coordonator de vanzari;

Reducerile se vor aplica in funcţie de următoarele praguri valorice (preţ catalog):

• 0%: pentru comandă sub 50 lei

• 23% : pentru comandă 50 - 249 lei

• 30% : pentru comandă 250 - 499 lei

• 40% : pentru comandă peste 500 lei

Varsta minima 16 ani. ln_anamaria@yahoo.com

| Psihiatra a răspuns:

Sunt destul de bune.calitatea e una ridicata.dar unele preturi sunt cam piperate (unele)

| Jolley a răspuns:

Sun foarteeeeeeeee faine

| Merilynne a răspuns:

Destul de bunicelewinking

| PoWRObert a răspuns:

Buna! Iti recomand produsele de la lady's cu mare placere petru ca sunt de calitate si mai durabile ( iti spun din proprie experienta petru ca sora mea este reprezentant si are multe comenzi ) Bafta!

| angelkissing a răspuns:

Mie mi se par foarte buna si pretul este buna funda?

| Bebitsssa a răspuns:

Sunt bunewinking
verisoara mea e reprezentatntwinking
mie imi plac mult :X

fundahee hee

| Taliii a răspuns:

Nu folosesc. Funda? rolling on the floor

| Puchi a răspuns:

Eu sunt foarte multumita, mai ales le Glossuri :X

| blabla88 a răspuns:

Sunt destul de ieftine si in ciuda acetui fapt sunt de calitate.eu una cumpar produse lady's ci nu avon bla bla.
cumpara cu incredere
eu am fost multumita