| Elena1234456 a întrebat:

Ce parere aveti de rochia aceasta? Se merita sa o comand? Nu am mai facut niciodata o comanda online, dar pare destul de simplu.
Si inca o intrebare: pot comanda daca am 16 ani? Am bani sa o platesc, si vine prin curier rapid.
http://www.starshiners.ro/......-rosa.html
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ICanSeeAll a răspuns:

E draguta. Imi place.
Nu stiu exact daca poti comanda tu, dar poti sa ii rogi pe parintii tai sa o faca.

6 răspunsuri:
| madducu a răspuns:

Sincer,nu e draguta deloc! Cu banii aia sigur gasesti o rochie mai draguta in magazinele din oras la tine. Daca nu, chiar mai ieftina.
Bafta:*

| TrottiForYouOfSurprise a răspuns:

Buna! rochia e super draguta! Merita comandata, daca ai 16 ani nu sunt sigura ca o poti comanda dar mai bine roaga-ti parinti sa ti-o comande! Dar totusi exista un risc :sa nu-ti fie buna. Deci cred ca mai bine faci cea ce a zis si Adi dar ramane alegerea ta.s-o porti sanatoasa!

| morningstar a răspuns:

E foarte simpatica, culoare faina si nu e scumpa. Cred ca se merita sa o cumperi. Nu stiu sigur daca poti comanda tu, dar poti da numele unui membru major din familia ta. Sa o porti cu placere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ti se potriveste? Stii bine ca produsele online sunt "infrumusetate" prin poze. De ce nu "printezi" rochia, iti cumperi material si te duci la o croitoreasa sa-ti coase exact pe masurile tale. Eu nu sunt adeptul de a cumpara fara sa vad ce cumpar.

| alynutza6820 a răspuns:

Este draguta.happy Sa o porti sanatoasa...Totusi comand-o si sa fie un parinte acasa cand vine ca nu se stie, poate trebuie sa semneze ei pentru uh.