Sunt de acord cu cine a zis ca pare de gravida, e prea larga in zona burtii, daca esti si mai plinuta, adica nu foarte inalta si slaba, chiar o sa te faca sa arati ciudat. Ea era frumoasa daca nu era asa larga acolo.
E drăguță dar pare de gravide.
Nu trebuie sa ceri părerea altora, ia ce ți place. O sa rămână amintirea ta
Asta e părerea ta, dar fetei îi place şi las-o s-o poarte liniştită.
Ai citit măcar tot răspunsul meu sau ți s-au urcat serialele turcești la cap?
,,E drăguţă, dar pare de gravidă,,. Dacă iera de gravidă scria pe ea pentru GRAVIDE!
În primul rând eu ţi-am scris frumos nu ca tine deodată cu observaţii şi răutate, poţi explica normal.Şi ce dacă mă uit la seriale turceşti? Nu e treaaba ta, fiecare priveşte ce vrea şi nu te mai luat aşa de mine.
Frumoasa, decenta, ridicol de scumpa. Daca nu e graba, gasesti garantat sa comanzi din China ceva la fel cu jumatate de pret CEL MULT.
Poti sa te duci la banchet si in pijamale, eu m-am dus si nu a comentat nimeni nimic pentru ca nu au avut curajul sa comenteze in fata ursului.
Mor)) poate să-și cumpere și rochie din Obor daca vrea)))) Nu contează ce preț au hainele de pe tine. Daca e frumoasa și te simți bine în ea, e ok.
Hai nu zau
Clișeu de săraci
Dar cati ani ai draga?
Nu e clișeu de săraci)))) la balul de absolvire ce face? Își cumpără rochie de 5000 lei?)) Gândește-te că nu oricine își permite rochie de la 1000 lei in sus. hai sa gândim logic
Păi dacă nu-și permite să stea acasă lol
Nimeni nu isi ia rochie de banchet la pretul asta
Siguuuur
Cati ani ai?
De fapt, toate fac pe saracele si la banchet apar all gucci. O sa vezi.
De ce sa stea acasă?))))))) Lasă omul sa-si cumpere rochie de 300-500 lei, cat vrea sa dea pe ea. nu înțeleg cu ce te doare pe tine că vrea să își cumpere rochie sub 1000 lei.
Ba esti nebun? Asa se zvoneste ma la tine la tara? ))
Si tu te oftici ma
Imi zici te rog cati ani ai?
15
Esti tot clasa a 8a?
Nu
Ia zi-mi si mie cat a costat rochia ta de banchet atunci
Pai n-am avut bani si am stat acasa
Atunci nici macar nu esti in masura sa comentezi. Decat sa te faci de ras mai bine taceai.
Decat să stai acasă, luai și tu ce aveai în dulap și te duceai la ultima seara petrecută cu colegii. Dar ce sa gândești, așa e pe la voi la tara)))))))))))))
Păi să râdă de mine?
XDD Dude tu esti mult mai prost decat credeam Pentru ce sa ma oftic? Vezi ca nici macar nu te duce capul.Doar pentru ca maica-ta nu te-a lasat la banchet cu o rochie de sub 1.000 le nu insemna ca toti trebuie sa fim la fel de incuiati ca tine si maica-ta
Ca n-ai bani
Colegele tale au venit cu rochie de 1000 de lei sau ce?
Euro
Ce vrăjeală pe tine))
Nu baga în seama lumea de pe aici. La banchetul de a 8a și la absolvirea de clasa a 12a am portat rochia mamei din 95 de catifea neagra. Era asa drăguță, actuala și sexy cu toate ca era mai bătrână decât mine. Încă o am și îmi vine la fel ca acum aproape 10 ani și nu da niciun semn ca ar fi veche sau urata și nici nu cred ca a costat o avere.
Unde *** am zis eu ca nu am bani ma? )))) Bai piscot daca vreau imi iau si de costum si de 2000, dar nu este cazul, intelegi? Nu vezi ca toata lumea te i-a la pl, mai bine nu mai dai reply-uri ca te faci mai de ****.
Tousi cat de... (incerc pe cat posibil sa nu te mai jignesc) sa fi sa nu mai mergi la banchet ca n-ai avut rochie de 1.000 lei Zi mai bine ca nu te-a lasat maica-ta si tot ea ti-a si bagat ideea asta idioata in cap D Hai, nu mai da reply ca te faci mai de ****, zi faina
Https://www.tpu.ro/......-de-multi/
umbli cu xioami si oneplus în loc de iphone si comentezi=))
Bai asta terminate-te că aici nu suntem la tara. Daca ai chef de cearta, cearta-te cu peretii sau cu maica-ta care nu te-a lăsat să te duci la banchet)))
Nuj de ce va aprindeți, tipul cel mai probabil își bate *** de voi ca se plictisește când va vede asa implicați și face caterinca
Nu cred ce terminat esti ))))))) Ciorooooi, te-am prins! D Bai cocalar, fi atent! Deci 1 la mana Xiaomi si OnePlus se pisa pe iPhone-urile tale
2 la mana mai mult ca sigur ai un iPhone 6/6S in 2019 ca toti tigani pentru ca nu-ti permiti ceva mai scump, asa ca iti iei cel mai convenabil iPhone ca sa te lauzi la puradeii tai
Si 3 la mana Xiaomi-urile su OnePlus-urile pe care le am si le-am avut fac de 3 ori cat rochia care-ti trebuia tie (in teorie) pentru banchet D
"umbli cu xioami si oneplus în loc de iphone si comentezi" ce replica de copil prost
Toți săracii zic asta...''Xiaomi face, e mai bun, e mai ieftin'' )))
Mars ba distrusule ca n-ai fost nici macar la bachet saracie! xDD Antisocialu' dracu, cred ca si daca ajungeai la banchet stateai intr-un colt si te uitai la restul DDD
Da dar când m-am dus la liceu am avut telefon, n-au facut colegii misto cum se face de tine
Daca arati bine si ai gusturi bune poti sa tii iei si rochie de 200 lei, chiar si de 100. Poti sa dai si 1000 de euro pe o rochie daca esti tarancuta tot ca o taracunta arati
Am văzut rochia, e foarte superbă, mie îmi place şi cred că ţi-ar scoate în evidenţă gingăşia şi naturaleţea.Cu siguranţă vei întoarce privirile băieţilor.Te pup şi succes.
"E drăguță dar pare de gravide.
Nu trebuie sa ceri părerea altora, ia ce ți place. O sa rămână amintirea ta". Partea a doua în caz ca ti fug ochii
Apropo, nu exista "foarte superba"
Il copiezi si apoi dai paste pe google...
Ști că poți da copypaste?
Da, ar fi potrivita. Imi place si modelul de sus, este frumos, de fapt, toata rochia este frumoasa. Dar depinde de tine, daca iti place sau nu. Sper ca ti-am fost de folos!
Eu drăguță daca ție îți place e perfect, nu trebuie sa te iei după gura lumii :* fundă?
Un pret bun pana in 650 lei depinde de ce iti doresti. iti recomand
elyvo www.elyvo.ro vezi ca ii gasesti si pe Facebook cu recomandari foarte bune.
Https://youtu.be/SsKW3iJaANs
frumoasa prezentare ..imi strang banutii sa imi cumpar si eu una
Deja iti faci planuri pentru banchet? Apropo, cand e, si eu sunt in clasa a 8 a dar la baieti nu cred ca conteaza asa mult hainele, conteaza sa te distrezi, cat despre rochie, e frumoasa, doar ca are dreptate cel de mai jos, pare de gravide
Noi avem in penultima saptamana din luna mai. deci mai am vreo 3 luni
DaciaRomania întreabă: