| adrian0123 a întrebat:

Ce parere aveti depre baietii care se penseaza happy? as vrea si eu sa ma pensez, dar am nevoie de niste sfaturi.happy apropo e dureros? :S straight face happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci iti dau un sfat, bine mai mult de unu.
Nu pensat singur.
Nu la salon ca te omoara alea I don't want to see, sunt grabite si na daca mai are si mana grea ai dat de drecu, doi prieteni au iesit plangand de la salon laughing.
Cauta pe cineva care sa accepte sa te faca acasa, logic sa aiba studii.
Si nu uita sa ai spirt si multe creme ca sa eviti durerea tongue.
Cat despre parerea mea despre acesti baietii, o da! Superb. Mai ales daca ii vezi nepensati si dupa pensati ca s avezi si schimbarea.
Ps : nu opta pentru ceva extrem de ascutit si arcuit.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca ai spancenele exagerat de groase, si tii la imaginea ta [desi nu e un detaliu important privind baietii] ai putea. Dar, de recomandat ar fi sa rogi pe cineva a faca acest lucru. Nu de alta, dar poate singur te vei pensa gresit si dupa va arata si mai rau. Si da, cam doare, de aceea daca nu prea suporti durerea, ar fi bine sa iei fir cu fir [in cazul in care te pensezi tu] sau sa rogi persoana respectiva sa o ia mai usor.
Sper ca te-am ajutat! O zi buna!happy

| thealchemist a răspuns:

Inseamna ca esti gay.

| katy a răspuns:

E f ok sa te pensezi desi esti baiat, daca te lasi pensat de cineva care are mana usoara nu doare ca stie cum sa faca, oricum prima oara ti-e putin incomod apoi te obisnuiesti

| EuDuDa a răspuns:

Ca sa nu te doara asa tare te dai cu un strat mai gros de crema (orice fel de crema) shia stepti in jur de 5-10 minute depinde de cat de sensibil esti... apoi incepilaughing (uitat sa precizez dupa 5-10 minute stergi crema)

| Pufiiix a răspuns:

Pai asta inseamna ca se ingrijesc, cea ce e bine.

Normal ca este dureros dar este o durere suportabila, te pişca putin. Nu mori din asta!winking

Bye!happy kiss

Întrebări similare