| Crs a întrebat:

Ce parere aveti despre aceste cizme https://www.miniprix.ro/produs/21798/cizme-dama-incaltam inte/? Se merita sa mi le cumpar? Daca are cineva, imi poate spune cam cat de inalte sunt? ( Ca nu ofera informatii decat despre marimea tocului : 11.5 cm si circumferinta gambei : 40 cm)

11 răspunsuri:
| macrii01 a răspuns:

Sunt dragute dar nu stylul meu

| GaBBiii a răspuns:

Sigur ca se merita sa le cumperi.Sunt foarte frumoase.:X

| anaanitaa a răspuns:

Ff frumoasee merita sa le cumperii sigur ti-ar sta de minune.

| timioros a răspuns:

Merita. sunt de 35 ce cm.

| T30D0RA a răspuns:

Ce frumoase sunt! big grin Merita.

| Crs explică:

@ timioros, acopera genunchiul?

| allleeeee a răspuns:

Cizmele par ca sunt deasupra genunchiului.
Pai daca le porti doar aceasta iarna, de ce nu?
Daca ai de gand sa le porti mai mult timp, ai putea investi in unele de calitate superioara.

| GreenSky a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa le cumperi fara sa le probezi. Cizmele sunt foarte dificile. in sensul ca poate nu o sa iti placa cum vin, poate o sa fie largi sus, tocul prea mare, nu o sa iti placa. Mai bine du-te prin magazine ca sunt foarte multe modele in genul asta.

| mispis a răspuns:

Da, acopera genunchiul dar iti va fi cam incomod sa mergi cu ele toata iarna, mai ales daca mergi la scoala.Iti zic din proprie experienta.Anul trecut mi-am luat cizme cu toc si mi-a parut foarte rau dupa vreo 2 zile caci ba ma dureau picioarele cand ajungeam acasa de la scoala/din oras, ba trebuia sa merg cu grija caci nu merg prea bine cu tocuri.Asa ca anul asta mi-am luat cu talpa joasa, lungi peste genunchi si sunt de o mie de ori mai multumita decat cele de anul trecut.De asta, iti recomand sa-ti iei fara toc, au aparut acum multe modele, chiar si cu lanturi cum au cele din poza.Pana la urma, e alegerea ta. Dar daca vrei cu orice pret cizme cu toc, ia-ti din magazin, nu de pe net caci nu le poti proba si te vei trezi cu vreo surpriza, plus ca parintii tai te vor mustra ca nu ti-ai ales bine, bla bla(asta tot din proprie experientalaughing. Succes:*.

| Crs explică:

@mispis nu veau sa merg cu ele la scoala. De unde stii ca acopera genunchiul, ai si tu?

| izabella_5771 a răspuns:

Foarte misto