| marya a întrebat:

Ce parere aveti despre albitul dintiilor cu sare?
ati incercat?

Răspuns Câştigător
| Raluca_1748 a răspuns:

Nu ti-as recomanda sarea in niciun fel, sarea dauneaza gingiilor. Din cate stiu, efecte vizibile au doar tratamentele efectuate in cabinet.Problema cu tratamentele efectuate in cabinet este ca, la nivelul smaltului are loc un proces chimic in urma caruia se exfoliaza un strat subtire de smalt.
De aceea dupa un tratament de albire, dintii devin sensibili. Unii stomatologi spun ca aceste exfolieri ale smaltului sunt nesemnificative si ca nu merita sa iei decizia efectuarii unui tratament de albire in functie de asta, altii nu-l recomanda decat daca insisti tu neaparat. Te-as sfatui sa periezi regulat dantura. Ai nevoie de periuta de dinti, pasta de dinti si putina apa, nimic altceva.
Acest proces trebuie sa aiba loc de trei ori pe zi. Dupa fiecare masa e necesara o clatire (doar periuta si apa.)
Nu as apela la un proces chimic de albire.
Eu sunt de parare ca pe primul loc e sanatatea dintilor si abia apoi culoarea. Daca dintii arata ingrijiti, sanatosi si au o igiena impecabila, chiar daca sunt galbui arata bine. In schimb degeaba ai dinti albi si cariati sau nealiniati.
Numai bine, Raluca.

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Am incercat! Mai ales dupa ce mancam afine sau ceva care imi colora smaltul dintilor! Nu te astepta ca daca te speli cu sare acum o sa ai dintii ca ai vedetelor de la Hollywood! Se fac albi prin folosire regulata. Mai poti incerca si cu bicarbonat de sodiu!

| Floreenofficial a răspuns:

Pe unii ii ajuta pe altii nu.Incearca totusi ca din ce am auzit majoritatea au reusit prin acest tratament! succes!

| missouri a răspuns:

Cu sare nu am incercat.

Eu folosesc bicarbonatul de sodiu si este foarte eficient.
Dar ai grija, folosestel cu moderatie, la 7-10 zile, pentru ca iti poate distruge smaltul.

| marya explică:

Multumesc tuturor pentru raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu'i bun, mai tarziu iti cade smaltul dintilortongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu am incercat, pentru ca mai tarziu iti cade smaltul dintilortongue

| Bya_2333 a răspuns:

Da merge super bine.

| Un ZaMbEt De CoPiL InOceNt a răspuns:

Da am incercat pentru mine nu a functionat, dar depinde desigur si de sensibilitatea dintilorhappy sper ca raspunsul meu te-a ajutat