| Crs a întrebat:

Ce parere aveti despre Avon? Ce benficii as avea daca ma fac reprezentant?
Sau sa ma fac reprezentant la orice alta firma? Oriflame, cosmopolitan, si ce alte firme mai sunt?

8 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Ai informatii mai multe aici: http://shop.metropolitans.ro/......a/RArPd10p

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Pai de exemplu ca avantaje ar fi:doscount intre 15%si 30% iar daca esti lider oricare ar fi valoarea comenzii ai 25%discount, primesti in primele 4 campanii seturi de cadouri, mai primesti monstre, bijuterii etc.de ex de curand s-a primit o rama pentru fotografii si un pantofior in care iti poti agata bijuteriile...mai este un avantaj si faptul ca ai un program flexibil iar ca dezavantaje nu stiu.conteaza si faza cu banii pe care trebuie sa ii iei de la clienti dar depinde de tine si de cum ti'i inveti sa iti dea banii la timp sau nu.etc totul depinde de tine.

| iuliaoprea a răspuns:

Eu iti sugerez o Amway. Este o firma americana care este lider mondial. Produsele sunt de cea mai buna calitate iar oportunitatile sunt multe. In primul rand ca la un moment dat se strange o anumita suma de bani pe luna care iti ramane ca o pensie indiferent daca mai activezi sau nu. Si in plus merge mai departe din generatie in generatie. Poti avea castiguri nelimitate. Avon inseamna castiguri de 10-30%. Comisionul la Amway este 30% plus o reducere care iti vine lunar cu cat ai comanda mai mare sau cu cat ai mai multe persoane in echipa. Deci in total ai cam 51% castig.

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu redecere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.Reducere ajunge pana la 40%, suna-ma pentru detalii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt reprezentant amway...produsele sunt de foarte mare calitate iar de castiguri nici nu mai vorbesc...plus ca ai reduceri foarte mari

| giliolla a răspuns:

Daca te mai intereseaza, vezi brosura Infinity, comisioane bune si multe bonusuri, detalii giliolla@yahoo.com

| karmenutza a răspuns:

Daca doresti sa devi reprezentant avon te pot ajuta add la id karmenutza_pitikutza si rezolvam pup

| madyyy a răspuns:

La Oriflame e cel mai avantajos!big grin
ai discaunt mai mare decat la avon si produse de calitatebig grin