Nu este mare diferenta intre cele doua. Avon are produse de calitate dar uneori te dezamagesc prin marimea lor(mult mai mica decat te asteptai). Si la Oriflame cam la fel dar eu le-am incercat pe amandoua si consider ca sunt mai bune produsele Avon....
Nu pot sa le dau un vot de incredere dar nici unul de blam. Unele produse sunt extraordinare, altele lasa de dorit. Prefer Avon in ultimul timp.
Ambele ofera aceleasi tipuri de produse, unele idei chiar furate una de la alta. Ambele firme au si produse ieftine (mai de proasta calitate) si produse mai scumpe, logic mai de calitate. Unele produse lasa de dorit. Oricum nu se pot compara cu brandurile straine. Eu folosesc produse de la ambele, unele in cutiile si ambalajele originale, ca dovada ca nu-mi plac.
Sunt 2 firme concurente dar amandoua au plusuri si minusuri. sunt produse care-mi plac. bravo lor pentru produsele care le au. multe persoane spun ca o firma e mai buna decat cealalata, intr-adevar fiecare cu parerea sa dar daca cumparam un produs de la o anumita firma si nu ni se potriveste asta nu inseamna ca nu e o firma buna si ca toate sau acel produs nu e bun pentru nimeni.
Folosesc produse avon de foarte mult timp.imi plac foarte mult si imi cumpar doar ce mi se potriveste si ma reprezinta... poate mai sunt produse care nu sunt atat de excelente dar nici pretul nu e foarte mare...de curand sunt si reprezentant si sunt multumita. avand in vedere ca si preturile sunt accesibile
just.for.you întreabă:
Aceeasieu întreabă:
anonima3826 întreabă:
victor100196 întreabă: