| Dan193 a întrebat:

Ce parere aveti despre barba la barbati? Mie cateodata imi pare ca unii isi lasa barba doar ca le e lene sa se mai rada.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate arata foarte bine daca e bine ingrijita si se potriveste cu fizionomia tipului.

| munteanuionvictor a răspuns:

Și eu port barbă. Mi se pare că arăt mai masculin.

| Victor453 a răspuns:

Nu la toti le sta, si chiar le este lene sa se rada!)

| RainbowD a răspuns:

Fiecare cum crede. Dar, la unii le sta mai bine cu barba decat fara barba.

| Dan193 explică (pentru RainbowD):

Tie cum iti place, rainbroule? )

| RainbowD a răspuns (pentru RainbowD):

Cu. Eu am barba. Dar daca este aranjata arata altfel fata de una lasata sa creasca fara sa o aranjezi.

| TheSeventhSin a răspuns:

Barba e de estetica/aspect, si mai era o vorba "Cum o porti asa o ai" acea vorba se aplica si aici.
Depinde la ce barba te referi, exista oameni neingrijiti si asta se vede nu doar in cazul barbii, ci si la modul de as-i purta parul sau haina si asa mai departe.
O barba poate fi intretiunta cum trebuie si da un alt fel de aspect.
La fel ca parul, si ea trebuie tunsa si ingrijita (Eu recent mi-am lasat dar eu am grija de a mea) dar unii nu au.
Oricum barba iti dau un alt fel de aspect, dar asta decizi tu daca-ti sta mai bine sau nu.
La unii crede-ma ca sta mult mult mai bine cu barba decat fara si invers.

| T2LS a răspuns:

Personal, unii consideră că tăiatul bărbii ține strict de bunele maniere și respectul față de ceilalți. Eu pe de altă parte consider asta o aberație pură. Un om, neavând treabă cu respectul său, poate să stea cum dorește atâta timp cât este decent. Nu văd nimic indecent în persoanele care preferă să-și lase barbă. Evident, nu e nici normal să ai barba până jos la picioare și să mergi așa la o întâlnire sau la un restaurant, dar aici deja vorbim de un caz total diferit. Per ansamblu, îmi plac oamenii mai mult cu barbă decât fără.

| Dan193 explică (pentru T2LS):

Am vazut o data unul intr-un magazin, avea barba impletita in coada, chel, si cu tatuaj pe ceafa de "simbolul la toxic waste", arata chiar foarte cool, insa imi pare o treaba cam meticuloasa.

| Venusgirl a răspuns:

Deci, sunt barbati carora le sta, intr-adevar, barba (in functie de forma fetei, etc.) Cel mai tare ma enerveaza, insa tipii care umbla cu o barba lunga, pufoasa, parca ar purta o budinca pe fata.