Poate arata foarte bine daca e bine ingrijita si se potriveste cu fizionomia tipului.
Barba e de estetica/aspect, si mai era o vorba "Cum o porti asa o ai" acea vorba se aplica si aici.
Depinde la ce barba te referi, exista oameni neingrijiti si asta se vede nu doar in cazul barbii, ci si la modul de as-i purta parul sau haina si asa mai departe.
O barba poate fi intretiunta cum trebuie si da un alt fel de aspect.
La fel ca parul, si ea trebuie tunsa si ingrijita (Eu recent mi-am lasat dar eu am grija de a mea) dar unii nu au.
Oricum barba iti dau un alt fel de aspect, dar asta decizi tu daca-ti sta mai bine sau nu.
La unii crede-ma ca sta mult mult mai bine cu barba decat fara si invers.
Personal, unii consideră că tăiatul bărbii ține strict de bunele maniere și respectul față de ceilalți. Eu pe de altă parte consider asta o aberație pură. Un om, neavând treabă cu respectul său, poate să stea cum dorește atâta timp cât este decent. Nu văd nimic indecent în persoanele care preferă să-și lase barbă. Evident, nu e nici normal să ai barba până jos la picioare și să mergi așa la o întâlnire sau la un restaurant, dar aici deja vorbim de un caz total diferit. Per ansamblu, îmi plac oamenii mai mult cu barbă decât fără.
Deci, sunt barbati carora le sta, intr-adevar, barba (in functie de forma fetei, etc.) Cel mai tare ma enerveaza, insa tipii care umbla cu o barba lunga, pufoasa, parca ar purta o budinca pe fata.
DaciaRomania întreabă: